Sabe_thc 4 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 1. Nick: Sabe [ThC]2. Imię: Sebastian3. Wiek: 19 latek4. Znajomość AMX (1-10): 9 5. Sprawny i działający mikrofon: Sprawny :> 6. Składka (Składka jest obowiązkowa): Dogadamy się :P 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Sabe%20%5BThC%5D/193.33.176.248:27015/8. Parę słów o sobie **(min 5 zdań): Rzuciłem szkołę nie nie jestem debilem, znam swoją wartość. Pracuję jako elektryk :D (Tak bez wykształcenia też da się godnie życ i zarabiać) Mam suczkę, kundelek, koloru czarnego. Noszę okulary. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**(min 5 zdań): Po 9 miesiącach przerwy postanowiłem wrócić do kantera 1.6, ze względu na to, że mój komputer uległ poważnemu zniszczeniu (Tak rozwaliłem go na 36 częsci) Kupiłem zastępczego lapka który ledwo jedynie uciąga ceesika :D P.s Posiadam na sprzedaż podzespoły z rozwalonego PC XD10. STEAM_ID**: STEAM_0:0:10269130111. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Od 7-16 Pracuje w domu jestem 16:40. Od 17 do 23. czyli 6h dziennie.12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Calutki tydzień :> ( W określonych godzinach)13. Staż w Counter-Strike 1.6: 4 latka14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Admina posiadałem jak i własną serwerownie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piy Piy :P 58 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 (edytowane) Ziomek narazie nie masz szans na dostanie admina, poprzez swoje GT, popraw je i bedzie dobrze :) Edytowane 12 Stycznia 2017 przez Piy Piy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalp67 170 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Niestety na NIE, popraw GT i zobaczysz że będą same pozytywne odpowiedzi. PS. Też rzuciłem szkołę, więc nie jesteś sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuNg3()N 285 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Odrzucić podanie i niech składa za tydzień z lepszym GT albo dać okres próbny tygodnia jak będzie aktywny to zostawić jak nie to nie. FFa potrzebuje adminów, więc można dać szansę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorixxX 1 350 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Popraw GT i napisz podanie za tydzien. Narazie na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabe_thc 4 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 No dobra dobra. To zamknijcie temat, napisze w przyszłym tygodniu. Będę musiał pisać od nowa czy wystarczy ctrl+c ctrl+v? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 (edytowane) Na Nie -grasz w kratkę,widać to po twoim GT - pograj z tydzień z gt min.1h dziennie -popraw również aktywność na forum.Przez ten tydzień zrobisz wiele na forum jak i serwerze. @Nie polecam kopiować podania ;d Edytowane 12 Stycznia 2017 przez Zyguś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaS 263 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Decyzja nalezy do mnie :P Okres próbny ale GT musisz poprawić na maxa przez tydzien, więc widzę Cię codziennie przez ten tydzien! Zapraszam na PW po admina :) PS: Kochani szybka rekrutacja to taka o której pisałem w osobnym poście, że warunki zaniżamy ale w zamian okres próbny ( u mnie próbny to próbny tydzien jak nie sprawdzi się to narka) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaS 263 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi