Paweł. 3 324 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Nick: Jakiś tam randomowy Nowy nick: :tancerz: Czemu chcesz zmienić nick? : bo mnie na to stać, a co sobie będę żałował yo sms u minki na pw 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Nie ustawisz takiego nicku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 (edytowane) Nie ustawisz takiego nicku Nie rozumiem dlaczego? Przecież jest zgodnie z dostępnością znaków Edytowane 13 Stycznia 2017 przez Kasia! Karol, Pawkowi chodziło o kod emotki :tancerz: //Kasia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Ja wiem o tym, ale nie ustawi go, bo jest zajęty przez emotkę, służy do wywołania emotki, więc nie ustawię takiego nicku przecież, bo nie da się dodać emotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Ja wiem o tym, ale nie ustawi go, bo jest zajęty przez emotkę, służy do wywołania emotki, więc nie ustawię takiego nicku przecież, bo nie da się dodać emotki Złamałeś me serce tą wieścią ;c Zamknij temat w takim razie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 a pieniążki? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 a pieniążki? :( Napisałem Ci na sb z prośbą o zamknięcie tego tematu, bo ja nie będę go zamykał, bo jest on w dziale, gdzie imo. nie powinienem mieć moderacji jako donator ;p, co do "pieniędzy", to trudno, to przecież tylko złotówka, jeden lizak mniej dla mnie (xD) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Nick został zmieniony. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi