fin3ez 73 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 (edytowane) 1. Nick:xSZYNECZKAx2. Imię:Mateusz3. Wiek:144. Znajomość AMX (1-10):75. Sprawny i działający mikrofon:tak6. Składka (tak/nie):nie7. Link do swojego GameTracker'a**:http://www.gametracker.com/player/xSZYNECZKAx/193.33.177.166:27015/8. Parę słów o sobie **:Witam.Mam na imię Mateusz,interesuje się wieloma rzeczami minin. Pilka nożna,gry komputerowe,bieganie i inne sportowe rzeczy :D.W przyszlości zamierzam zostać informatykiem.9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Ponieważ,powrócilem do gry na serwerze,jak gralem pelno ludzi łamało regulamin(cele,kampienie surv itd) oraz chce pomagac innym.10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: STEAM_0:0:3684236 Profil 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:2-4h12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):15-2013. Staż w Counter-Strike 1.6:5lat14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):Tak,tu 2 razy Edytowane 14 Stycznia 2017 przez xSZYNECZKAx 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AhMeD*DeToNaToR*.* 119 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Na tak +Ogarnięty +Ma poczucie humoru +Przede wszystkim grał tu i zna regulaminy (mam taką nadzieje) +Steam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zomerek 13 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 (edytowane) Hmm, jestes dosyc rozkapryszony..... Rezygnujesz, a potem starasz sie o admina.... po jednym dniu gry trudno przewidzieć Twoją aktywność, mając admina nie sprawiałeś problemów, teraz jestem niestety na Nie,ale jak pograsz troche, napewno bede Tak!^^ - Edytowane 14 Stycznia 2017 przez Zomerek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parys 33 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Jak napisała osoba wyżej :D jesteś troche "rozkapryszony" rezygnujesz później wracasz a potem znowu rezygnujesz i teraz wracasz.. jeżeli masz potem znowu rezygnować z admina to nie wiem po co je pisałeś. Na NIE. Ale proponuje żebyś pograł jakiś czas i pokazał nam, że Ci zależy na adminie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Funny358 38 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Jak napisała osoba wyżej :D jesteś troche "rozkapryszony" rezygnujesz później wracasz a potem znowu rezygnujesz i teraz wracasz.. jeżeli masz potem znowu rezygnować z admina to nie wiem po co je pisałeś. Na NIE. Ale proponuje żebyś pograł jakiś czas i pokazał nam, że Ci zależy na adminie Kolejny post nabity na siłę! Po co to pisałeś jak Admin Zomerek już napisał to, bezsensu. Podanie: + AMX + Steam + Micro + Kulturalny + Ogarnięty + Miał tu admina wie o co chodzi +/- GT +/- Wiek - Składka Kurde mam mały dylemat... Za okresem próbnym. (Mam nadzieje, że się nie zawiodę) Pozdrawiam, ~Funny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EROS200 3 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Na TAK +Ogarnięty mial juz admina +gra tutaj juz od dawna +brak konfliktow z graczami +Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrDevix 208 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 TAK :D- widac go czesto na serwie - mily- pomocny- brak jakich kolwiek konfliktow- amxNa tak :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Przyjęty na okres próbny. Zapraszam na PW. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi