fporiuk 1 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Witam mam problem taki, że jak gram w cs go to mam czasami ping w porywach szaleństwa do 50-60, a czasami się zdarza 25-40, a nie daj boże 2-3 smoke to już najchetniej by blue screen wyje... Kombinowałem z ustawieniami na cs. Mam wszystko na low poustawiane, wpisane komendy w "opcje uruchomienia", aktualizowalem sterownik do karty graficznej, czyściłem go cleanerem, skanowałem antyvirusem. Robiłem cuda niewidy, a jedynie fpsy podniosly sie o moze z 10? Jedynie czego nie robilem to jakichs "zabaw" w biosie bo sie boje ze cos spier... :D Mam laptopa firmy asus z: -procesorem intel® Core i5-3230M CPU @ 2.60 Ghz, -pamiec ram: 4 gb , -windows 8.1 64-bit, -karta graficzna GEFORCE GT 635M 2 GB Stąd, że nie znam się na tym czy to jest jeszcze w miare sprzet czy juz zlom totalny ze nawet cs'a na 60 fps nie dzwignie to postanowilem napisac na jakims forum z tym zwiazanym. Prosze o szybka odpowiedz bo czlowiek chce sobie pograc w csa a nie moze bo komputer odmawia posluszenstwa :c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGumiS 237 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Ustawione aby gry odpalało na karcie graficznej czy zintegrowanej? ja miałem taki problem z lapkiem u mamy, po jakimś czasie dopiero załapało ;x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fporiuk 1 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Jeśli o to się rozchodzi to tak: http://wrzuc.se/i/587b4ff478be1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Spójrz czy wszystko masz tak ustawione - chodzi mi głównie o tryb antyaliasingu, FXAA, filtrowanie tekstur - u mnie zmniejszenie tego mogło, ale w moim przypadki spadki były z ponad 250 do 70 fps - niemniej jednak spróbuj o ile nie zmieniałeś tego. Co prawda nie skorzystałam z tego może jakieś z tych rozwiązań Ci pomogą: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fporiuk 1 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 (edytowane) wszystko mam tak jak ty tylko, że najnizsze ustawienia i probowalem tego co przedstawia na filmiku. Roznica 2-3 fps xD Edytowane 15 Stycznia 2017 przez fporiuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fporiuk 1 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Dobra sprawa wyjasniona :D znajomy mi polecil zebym go przeczyscil paste wymienil i od nowa windowsa wgrac bo mam od 5 lat go nieruszanego xD temat do zamkniecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wątek wyjaśniony. :D Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi