AhMeD*DeToNaToR*.* 119 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 (edytowane) Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj. Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. Wzor skargi: 1.Twoj Nick:AhMeD*DeToNaToR*.* 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz):Admin 3.Nick admina/gracza ktory zawinil:Grzegorz 4.IP/SID oskarzanego*:#6 Grzegorz STEAM_1:0:536877893 87.205.56.74 Nonsteam ZmienneIP 5.Data i godzina:11:25 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie):LINK 1:10 dzieje się cała akcja 7.Opis sytuacji:Grzegorz na mapie zm_poland zbugował wejście do bunkra metalowego i pozarażał graczy *IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. Edytowane 15 Stycznia 2017 przez AhMeD*DeToNaToR*.* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zomerek 13 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Hmm, nie jest to żadne bugowanie, ponieważ właśnie w pewnym miejscu jest drugie otwarcie, tych "wrot" specjalnie stworzone przez Twórców;) Pozdrawiam! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzxD 220 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 No właśnie tam jest drugie wejście od bunkra, za ścianą a ty serio już nie masz o co skarg pisać jak tam jest wlacznik specjalny nie rozumiem Cię serio bez pozdrowień. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Punkie 1 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Niestety, ale panowie mają rację, jest inne wejście do tego bunkra. Sam się dziwiłem, kiedy ktoś otwierał,lecz byłem sam a drzwi były zamknięte. Pozdrawiam. P.S Sorki za błędy, piszę na komórce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIOTR_xD 375 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Tak jak wszyscy piszą za ścianką jest drugi włącznik. Żadne bugowanie tylko dobra znajomośc mapy. Skarga bez sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Funny358 38 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Hmm, nie jest to żadne bugowanie, ponieważ właśnie w pewnym miejscu jest drugie otwarcie, tych "wrot" specjalnie stworzone przez Twórców;) Pozdrawiam! Dokładnie tak, używa tego sam Black i mn9. Skarga nie słuszna, do odrzucenia! Pozdrawiam, ~Funny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masz2 8 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 To jest prawda akurat tak jest przycisk ukryty w metalowy bunkrze jak będe na serwerze to ci go pokaże. Temat do zamknięcia wszystko wyjaśnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 (edytowane) To bardzo ciekawe skąd wy macie takie informacje,robienie czegoś takiego jest zakazane(nawet jeśli autor naprawdę stworzył po drugiej stronie przycisk,na co wszyscy nie daliście mi dowodu) Więc podsumowując: Nie chce widzieć takich akcji na serwerze,a tym bardziej już u adminów. Skarga przyjęta,admin dostaje pierwsze ostrzeżenie. Dokładnie tak, używa tego sam Black i mn9. Skarga nie słuszna, do odrzucenia! Pozdrawiam, ~Funny No kolejna bardzo ciekawa odpowiedź,ja nie pamiętam bym robił takie akcje. Ci którzy nie wiedzieli że nie można tak robić,to już wiedzą,myślę że sprawa jest już załatwiona. Ewentualne żale i odwołania proszę kierować na PW. Edytowane 15 Stycznia 2017 przez mn9 mn9: Dodam że konsultowałem się z zastępcą i oboje jesteśmy tego samego zdania. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga została przyjęta!Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi