Maxtin 90 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 1. Twój Nick:Yelon i'm back2. Kto zawinił? (admin/gracz):Gracz 3. Nick oskarżonego:GHOST ツ4. Steam_ID oskarżonego: GHOST ツ" STEAM_1:0:1690939755. Data i godzina zdarzenia:Nie pamiętam dokładnie6. Mapa:jail_minecraftparty_v67. Opis sytuacji:Szedłem za cetekiem, zatrzymał się zacząłem go bić bo mnie prowokował. GHOST mnie zabił popełnił FK rozpatrzył go odrzucił, nie dał na drugi dzień mi freedaya.8. Dowody (demo/screeny/świadkowie): http://www8.zippyshare.com/v/sBawPIMP/file.html9. (DEMO)Wynik/numer rundy/czas:Wydaje mi się że to była 4 runda demko jest wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 3.7 Zbyt bliskie podchodzenie do Klawisza może zostać potraktowanie jako próba ataku/buntu przez co wiezień może zostać zabity. Podszedłeś za blisko biłeś go nawet jak się odsuwał. Ghost miał pełne prawo Cie zabić. Powinien wytłumaczyć ci to Rafi który był na serwerze.Do odrzucenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi