Keszkeszeszke 250 Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj. Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. Wzor skargi: 1.Twoj Nick: Brat Marcin 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz): Gracz 3.Nick admina/gracza ktory zawinil: Mlody_Desperados_ 4.IP/SID oskarzanego*: 193.33.176.143 5.Data i godzina: 18:25 17.01.2017 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie):Wycinek z konsoli: *DEAD* Mlody_Desperados_ : dobra utkaj pizde juz leszczu *DEAD* Mlody_Desperados_ : to ze ss zrobisz to mam wyjebane *DEAD* Ulka. : po cholere wyzywasz? [ Deathrun ] Ulka. is now the terrorist. *DEAD* strzalek : ja? *DEAD* Brat Marcin : ok Azrael (RADIO): Fire in the hole! Brat Marcin : jak chcesz [COD:MW] Premia za pelny serwer +1200 Doswiadczenia Mlody_Desperados_ : NO WSTAWIAJ Azrael died [Free++] Jesli jestes w terro wpisz /free aby uruchomic Freerun K.Apl_GZM died Mlody_Desperados_ died Mlody_Desperados_ : luz unnamed died Unknown command: -paint Zadymiarz John (RADIO): Fire in the hole! Unknown command: -paint Zadymiarz John died Milosz to ty died Mlody_Desperados_ : leszczu TeamSpeak 3 : Zapraszamy na naszego ts. IP: ts.cs-classic.pl Azrael died [*VIP*] Azrael : ,c StarNey died KrzysiuToMistrz died Mlody_Desperados_ : jeszcze mam cos dopisac? K.Apl_GZM killed self with rotating Mlody_Desperados_ : ze jestes kurwa? Mlody_Desperados_ : ze cwel jestes? strzalek died Azrael killed self with rotating Mlody_Desperados_ : ze leszcz? Mlody_Desperados_ : ze pizda? Mlody_Desperados_ : ze ciota? K.Apl_GZM died Wpisz /fps , aby szybciej skakac! Ewcia killed self with rotating Brat Marcin : tylko sie pograzasz :) Mlody_Desperados_ : nie po prostu frajer jestes Milosz to ty died Zapraszamy do kupowania premek/vipow shop.cs-classic.pl. NEEX killed self with rotating Brat Marcin : nie :) Mlody_Desperados_ : robisz te ssy? Ulka. : wez sie ogarnij i nie wyzywaj @M.i.K.o.@ :P died NEEX : lol Mlody_Desperados_ : jestes Mlody_Desperados_ killed self with rotating Mlody_Desperados_ : wal te ssy Brat Marcin : juz Ulka. : a jak jestes wkurwiony to idz sie przejsc albo zapal.. 7.Opis sytuacji: Gracz Mlody_Desperados_ nagminne mnie obrażał i wyzywał. *IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zbanowany na dzień 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga została przyjęta!Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi