Megurine 0 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Siemanko Pytanko odnośnie tego opiszę mój problem następująca Zmieniam ustawienia i przełączam częstotliwość odświeżania w ustawieniach na 144hz przy tej rozdzielczości 1024x768 pojawiają się czarne paski na ekranie, jak usunąć te czarne paski zostawiając 144hz, próbowałem wiele sposobów z YT ale każdy mówi o usuwaniu czarnych pasków ok to umiem, a jak teraz zachować 144hz ktoś mi wytłumaczy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGumiS 237 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 (edytowane) No dalej masz zachowane XDDDew. dodaj do komendy startowej -refresh 144 albo -freq 144 @@ PS. http://prntscr.com/dxd01x - jeżeli ustawisz 144 hz to monitor Ci będzie tyle wyświetlał tyle, że musisz najpierw osiągać te 144 klatki xDDDD Edytowane 18 Stycznia 2017 przez gmspnx 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wyjaśnione. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi