Grand 0 Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Witam,chciałem prosić o unbana.Dostałem bana od gracza Br3nd nawet nie wiem za co,nie dziwiło by mnie to gdybym nie posiadał steama.Nick:GrandSerwer:Classic FFaWycinek z konsoli: [AMXBans] ===============================================[AMXBans] You have been banned from this Server by Admin BR3ND.[AMXBans] You are permanently banned.[AMXBans] Banned Nickname : Grand[AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na cs-classic.pl '[AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN '[AMXBans] Your IP : ' 82.160.77.241 '[AMXBans] ===============================================Kicked : You are BANNED. Check your Proszę o pozytywne rozpatrzenie tego podania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLNY Lala 36 Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 a gdzie ssy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grand 0 Opublikowano 17 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Jakie ssy?Nie robiłem żadnych screenów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLNY Lala 36 Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 omg. BR3ND zrobił Ci ssy, jeśli chcesz unbana musisz je wstawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grand 0 Opublikowano 17 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 To mój pierwszy ban,mógłbym wiedzieć gdzie je mogę znaleźć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLNY Lala 36 Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 a po drugie nie posiadasz steama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLNY Lala 36 Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 poszukaj w folderze gdzie zainstalowałeś csa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grand 0 Opublikowano 17 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLNY Lala 36 Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 to dlaczego na nim nie grasz? [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 http://forum.cs-classic.pl/index.php?/topic/616-jak-wrzuca%C4%87-ssy/ Tutaj masz poradnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi