Marina. 1 405 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Nick na TS3: Marina. Godzina + data zdarzenia: 20.01.2017r Godzina 16:44 Nick admina lub gracza na którego chcesz złożyć skargę: Admin WhiteBlood Opis sytuacji: Siedziałam na moim prywatnym kanale Vip zabezpieczonym hasłem z @SzeregowiecPL i nagle admin Whiteblood przeniósł na mój kanał jakiegoś randoma który zaczął mówić nieprzyjemne rzeczy wobec mnie. Jakim prawem jakiś ziomeczek został wrzucony na mój ZABEZPIECZONY HASŁEM KANAŁ przez admina. Rozumiem, gdyby miał jakąś sprawę, ale taki tekst który on powiedział nie był na miejscu. Dowody: http://image.prntscr.com/image/cf27185040354135b971a00d04e2fb3c.png oraz świadek @SzeregowiecPL 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Z racji tego, że WhiteBlood dostał administratora na okres próbny nie mogę traktować go tak samo jak innych adminów. Co dokładnie mam na myśli? Gdyby nie był na okresie próbnym zapewne dostałby ode mnie ostrzeżenie, a stety/niestety miał on dwa tygodnie na to żeby się sprawdzić. Dorianowi odbieram admina, a skarga oczywiście zostaje przyjęta. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga została przyjęta!Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi