O co chodzi w te karabiny 27 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Witam piszę zeby dac do propozycji stworzenie nowego Vipa. Kamizelka 4 x Granaty 3-4 zestawy broni do wyboru od 3 rundy :D AK+ dgl M4 + dgl awp + dgl faumas + dgl :D Co wy na to czekam na konkretne odpowiedzi :D 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaS 263 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Powiem tak VIP nie może być za mocny, ani za słaby, więc generalnie moja propozycja to: 1.Kamizelka+helm 2.Spadochron 3.Granaty (4szt) 4. Zestawy broni (max 3 zestawy ja proponuje 2 - z AK i z M4) 5. Zestawy faktycznie dopiero od 3 rundy żeby nie było przesady 6.Widocznośc obrażeń jak rzucasz HE za róg (ułatwia wiadomość czy wróg jest za rogiem) 7.Więcej kasy za fragi w rundzie i za podłożenie paki dla VIPA 8.Unikalny status VIPA w chacie i na liście Ogólnie do tego co jest dodał bym to co piszemy pkt 4 i 5 czyli zestawy :) Co inni na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuNg3()N 285 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 (edytowane) Ja bym jeszcze dodał dla vipa +10HP za zabójstwo headshotem. Tylko jak się ma 100HP i zabije się HS to się nie dodaje i zostaje 100 a nie 110hp. Edytowane 20 Stycznia 2017 przez DuNg3()N 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angela:* 5 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Jestem za tym żeby dodać od 3 rundy zestaw broni :d 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piwerko 39 Opublikowano 21 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Ja proponuje taki skromny zestaw : - kamizelka + hełm - 4 granaty od 3 rundy zestawy : - m4 + deagl - ak + deagl -awp + deagl Tyle ! :) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O co chodzi w te karabiny 27 Opublikowano 21 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 I tanki skromny podoba mi sie najbardziej:D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parys 33 Opublikowano 21 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 (edytowane) Ja proponuję takiego vipa ak + deagle + kamizelka+hełm m4 + deagle + kamizelka+hełm awp + deagle + kamizelka+hełm 4granaty Te zestawy od 3 rundy mp 5 + deagle od 2 rundy spadochron Napis vip w tabeli wyników oraz na czacie Dodatkowe hp za zabicie w głowę 5hp Edytowane 21 Stycznia 2017 przez Parys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaS 263 Opublikowano 21 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 z tym hp będzie ciężko bo to trochę za duża przewaga jednak :/ Zestawy broni to można by ogarnąć tak na początek i zobaczyć jak będzie się taki vip podobał :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaS 263 Opublikowano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 ok sprawa wygląda tak: Wprowadzamy dodatekowo do vipa zestawy broni ale tylko 2 (na początek) i jeśli temat się spodoba i przyjmie, ludzie będą kupować vipa dodamy 3 zestaw i zostawimy na stałe ale jeśli długo nie będzie odzewu to usuwamy :> Chyba można tą dyskusję zamknąć :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiochuxD 123 Opublikowano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Spadochron powinien być wgl dla wszystko bo ogólnie rzecz biorąc to odpycha od wejścia do gry sam fakt że, żeby mieć coś takiego typowego jak spadochron trzeba kupić vip'a dla mnie to nie zrozumiałem albo dla wszystkich albo wgl.Co do samego vip'a to nie zgadzam się na dwa typy broni, za obecną cenę powinny być minimum 3 (Awp,M4A1,AK47).HełmKamizelkaLatarke nawet można było by dodać i to już było by coś tym bardziej że przyda się na takiej mapie jak nuke czy west, to tylko moje zdanie :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Niech zostanie tak jak jest czyli niech są na razie te 2 zestawy.Co do spadochronu niech zostanie jak jest spadochron daje większy % na kupno vipa a bez spadochronu to nie problem grać bynajmniej ja z tym problemów nie mam np.na odd2.Latarka nie jest potrzebna co za problem zwiększyć jasność w opcjach.Po za tym osobom którzy mają wysoki ping/lagi będzie wywalać ze serwera.Dlatego niech zostanie tak jak jest :) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi