Weronikaa 3 302 Opublikowano 21 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Nick: Weronikaa Powod: W tym tygodniu zapowiedzieli mi niespodziewanie 5 kolosow. (Ucz się na tej super uczelni) i nie ogarne tego w czasie. ;/ Wybaczcie Czas nieobecnosci: do 1 lutego Cos od siebie: Głupio mi tak, bo dopiero wróciłam, ale naprawdę to mi zrobili tak niespodziewanie, że aż jestem w szoku. :// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 21 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Powodzenia! Nie martw się, nauka jednak ważniejsza. :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi