Nemciooo 608 Opublikowano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 (edytowane) Nick: ->NeM0o_! Opis problemu: Otóż mam problem z zapisem statystyk z csa. Gdy gram np. 6 godzin ciągiem to zapisuje to mi się to, ale gdy zagram drugiego dnia to już wszystko jest od nowa. Co zrobić by to naprawić? Zależy mi ma tym, by fragi na serwerze zapisywały mi się ciągle. ScreenShoot: - System operacyjny: Window 7 (home premium ) Kontakt: Można na pw, można pod tym. Inne: Właśnie piwerko, i można coś z tym zrobić? Edytowane 23 Stycznia 2017 przez ->NeM0o_! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 A jeśli można wiedzieć, co konkretnie ci sie nie zapisuje i gdzie ci sie nie zapisuje? Jakis screen by się przydał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piwerko 39 Opublikowano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 mi sie wydaje że chodzi mu o ranking na serwerze ;) bo zapewne ma zmienne IP :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychux 378 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Tak jak napisał piwerko wyzej moze byc to spowodowane tym ze masz zmienne ip komputer ci caly czas losuje inne ip wiec pewnie dlatego sie tak dzieje na twoim miejscu zrobilbym sobie stale ip by ten problem sie nie pojawial :) bo raczej nic innego ci nie pomoze jak stale ip ale to tez zalezy od serwera bo jeden zapisuje topke na nick inny na ip sid itp :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi