Diablox9 505 Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Twój nick: eXe^ BR3NDNick podejrzanego: |eX`F| eXecutor.IP podejrzanego: Nie znam ale mam STEAMIDSID podejrzanego: STEAM_0:0:1938778302Data (dzień, gg:mm) zajścia: 2013-03-17 , 19,08 [około]Twoje demo: http://speedy.sh/eTasa/bot.rarRodzaj czita: AimbotCzasy podejrzanych akcji: Na początku demka.IP /Nazwa serwera: FFa , 31.186.82.184:27691 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Moim zdaniem ma...kurw... prawie wszyscy gracze, którzy naciskają te klawisze (INS,F9,F10 itp) jadą na bocie ... czesto ssy nie wychwycą bo włączają WH tylko na chwile by zobaczyć gdzie jest gracz po czym wyłaczają... Dobrze by było zakazać używania tych klawiszy i prosić o zmiane binda ewentualnie jak gracz nic nie ma. Niestosowanie się nagradzać banami ... to tylko moje zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXecutor. 4 Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 -.- omG i dla cb mam cos bo stanąłem na chwilke ... omG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 17 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 -.- omG i dla cb mam cos bo stanołem na chwilke ... omG Co kurwa za przeproszeniem ? Przecież chłopie miałeś tutaj aima widać to , nie masz już co się tłumaczyć , zjebałeś tą akcje i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXecutor. 4 Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 (edytowane) chuj ci w dupe Edytowane 17 Marca 2013 przez JuniorFantasia ortografia Mistrzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco ;3 13 Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Powiem Ci tak , wyjdz . To tyle z mojej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXecutor. 4 Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Sam wyjdz ... nie wmówicie mi aima ....to ze mwm info z ts to przezestepstwo ¿¿¡¡ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 17 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 huj ci w dupe Chyba chciałeś napisać "chuj" Ale coś ci to nie wyszło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXecutor. 4 Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Koleś zaczynasz mnie wkur§§§§ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Nie kłóćcie sie. Poczekajmy wypowiedz '-_-' . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXecutor. 4 Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Wgl skladasz bez sensowne ten temat że mam czity -.-Jestem czysty zrozumcie to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 demko strasznie krótkie ale widać jak lata celownik... na moje oko aim albo no recoil ja bym cię zbanował ale zobaczymy co powie szanowny h@. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXecutor. 4 Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Wiem ,że latał ... Ponieważ miała modifikowanego cs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoSi4ToR 4 Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Ja tam gram z eXecutorem z pół roku w cs i miał dużo spraw o rzeczy tego typu i zawsze wychodzil na +, czyli czysty był, a co do tego ze ma wh to ma info z ts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Ja tam gram z eXecutorem z pół roku w cs i miał dużo spraw o rzeczy tego typu i zawsze wychodzil na +, czyli czysty był, a co do tego ze ma wh to ma info z ts no nie do końca... sprawdziłem sobie banid.pl i masz kilka banów za czity na serwach publicznych + na demku aim lub no recoil = Ban 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Gracz zostaje zbanowany a temat zostaje zamknięty. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → AntiCheat - Zgłoszenia cheaterów → Zbanowani" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi