Kubsonator 0 Opublikowano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj. Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. Wzor skargi: 1.Twoj Nick:Kubson 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz):Gracz 3.Nick admina/gracza ktory zawinil:Niko 4.IP/SID oskarzanego*: 5.Data i godzina:23:01.2017 godzina około 21;30 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie)://www30.zippyshare.com/v/MHWRo7pU/file.html 7.Opis sytuacji: Gacz Niko skracał mapę dthrun_ actic wskakiwał na txt i przedłużał *IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Na screenie mało widaćWidzę tylko, że stoi na pułapce (co możliwe, że wskoczył na nią właśnie z dachu)Dla pewności daj mi tu z dwie osoby które grały w tym czasie i to potwierdzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomantykNLO 140 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Ja grałem w tym czasie. Jestem confidentem :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 i tak nie mam sid gracza co powinienem odrzucić skargęmogę zaczekać na niego i zbanować go gdy się pojawi a na przyszłość wpisz w konsoli- statusi skopiuj to co przy jego nicku a ja już będę wiedział co zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga została przyjęta!PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga została przyjęta!PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi