Nemciooo 608 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 (edytowane) Witam, postanowiłem zakupić składany kompuer (części) i chce się was zapytać, jakie części mam zakupić jeśli mam do dyspozyci 2k złotych(najlepiej linki, nazwy) chodzi mi o wszystkie części potrzebne do składanego komputera, a pewna firma mi go złoży. Dziękuję z góry :) @edit jednak zdecydowałem się na wydanie ~2.5k z system operacyjnym. Aż takie pilne nie jest bo dopiero za ok 2 miesiące będę zamawiał ;) jestem cierpliwy, a mój lapek jak narazie na 99 fps (dr, jb 1.6) ciągnie. Edytowane 6 Lutego 2017 przez ->NeM0o_! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 6 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Czy w tym 2k ma być też system operacyjny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vabastian 169 Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Chcesz z procesorem Intel czy AMD (ja polecam Intel Ale to nie ja będę używał kompa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 (edytowane) Tu masz zestaw za 2.2k Postawiłem na procesor i przyszłą rozbudowę. https://www.morele.net/inventory/info/bF9Fnl/ Edytowane 7 Lutego 2017 przez PumasS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi