MusK 21 Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Witam, otóż mam taką małą propozycje aby zostały tylko takie mapy: -dd2 -inferno -nuke -westwood -kabul -assault -wiocha Te mapki są najczęściej grane, łatwe i najbardziej przypadają do gustu ^^ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLNY Lala 36 Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 bomba tylko ja bym dołożyła dusta i azteca jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Jeszcze dd2 long i gites Jak jest mało graczy to wiocha się nudzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 czy ja wiem 10 map to troche malo... ja bym dodal jeszcze mirage cbble tuscan dust train ofice i mysle zeby starczylo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 bezsensu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoSi4ToR 4 Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 No i cs_bikini, też często wybierana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MegicSwer 2 Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Bezsensu ! Żenada . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vienio92 37 Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Witam, otóż mam taką małą propozycje aby zostały tylko takie mapy: -dd2 -inferno -nuke -westwood -kabul -assault -wiocha Te mapki są najczęściej grane, łatwe i najbardziej przypadają do gustu ^^ Myśle że jest to dobry zestaw mapek Dodał bym kilka Większych i styka ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 19 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 I nie tylko te przypadają do gustu ^^Cs_bikini gracie prawie zawsze,a zresztą szybko by się to znudziło Nie lepiej dać spis mapek które wg was powinny być,ale nie że to będzie 10/15 map bo to FFA i te mapy się znudzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 19 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: CLOSEJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi