RomantykNLO 140 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Są to wszystkie komendy jakie znam, nie wiem w sumie czy to nie są nawet wszystkie XD Poradnik zrobiony z pomocą wujka google XD amx_ssbanmenu – menu SS-ów amx_nick „nick gracza” „nowy nick” – zmiana nickuamx_gag „nick” – ucisza gracza(mutuje)amx_last – ostatni gracze grający na serwerze(wraz z IP i SID, ostatni czyli Ci co wyszli nie dawno)amxmodmenu - główne menuamx_ban <czas w minutach> „nick” „powód” - banowanieamx_banmenu – menu banów amx_ss „ilość” „nick” -screenshotyamx_cancelvote – anuluje głosowanieamx_chat <wiadomosc> - chat między adminami-można też wpisać u@ i <tekst>amx_csay <kolor> < wiadomosc> - Wyswietla kolorowe wiadomosci na HUD na środkuZamiast tej komendy do napisów na HUD’zie polecam używać „y@” – lewa strona, „y@@” – środekLub „y@@@” – prawa strona. Można także dodawać kolory. amx_kick <nick> „powód” - kick gracza amx_mapmenu - menu mapamx_kickmenu – menu kickowaniaamx_map <nazwa_mapy> <czas do zmiany> - zmiana mapyamx_psay <gracz> „wiadomość” - Prywatna wiadomość do wybranego gracza.amx_slap <nick> <liczba hp>– slap graczaamx_slapmenu – menu slapowania amx_unban <SID/IP> - usuwa bana z IP lub SID-to może tylko wyższa ranga amx_slay <nick> - slayamx_teammenu – menu zarządzania teamamiamx_teleportmenu - wyświetla menu teleportacjiamx_unban <SID/IP> - usuwa bana z IP lub SID-to może tylko wyższa ranga amx_vote <pytanie> <odpowiedz1> <odpowiedz2> - głosowanieamx_votemap <map> - głosowanie na mapęamx_who – pokazuje listę graczy, IP i SID oraz ich flagi Wiele z tym komend jest wgranych do amxmodmenu, czyli np. takie komendy jak amx_kickmenu – menu kickowania, amx_slay <nick> - slay, amx_mapmenu - menu map, amx_ssbanmenu – menu SS-ów, amx_slapmenu – menu slapowania, amx_votemap <map> - głosowanie na mapę. To chyba nie wszystkie ale nie chce mi się czytać tych wyżej i patrzeć które są w tym amxmodmenu a które. Więc jak ktoś miałby jakiś problem z komendą, wchodzi tu i patrzy :) btw. nie wiem czy taki poradnik jest, ale na 1 stronie nie ma a dalej nie patrze XD 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 578 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Znalazłem jeden ale w wersje demo :Dinnych nie widziałemten jest bardziej bogatszy w komendyja mogę Ci nawet dać ten plus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Tyle że to AMXX, a nie cs 1.6, więc powinno być tutaj http://forum.cs-classic.pl/forum/149-poradniki/ To raz, dwa takich podobnych poradników jest masa już na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi