ViXaPiXa 221 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 (edytowane) Cześć ja jestem Adam i chciałbym wam przedstawić grę pod tytułem UNTIL DAWN . UNTIL DAWN jest bardzo fajną i emocjonującą grą nawiązującą do horrorów . Gracze rozpoczynający rozgrywkę nie powinni oczekiwać psychologicznego horroru,stopniowo budującego napięcie dzięki odpowiedniemu klimatowi. Fabuła Until Dawn czerpie bowiem wzory z typowych hollywoodzkich filmów grozy klasy B. Głównymi bohaterami tytułu są nastolatkowie, przebywający w odciętym od świata miejscu w górach. Zebrali się oni w rocznicę śmierci 2 ich koleżanek , by raz na zawsze zapomnieć o tej ciążącej nad nimi katastrofie. Sielanka dosyć szybko zmienia się w koszmar i osiem osób musi teraz walczyć o życie Edytowane 27 Stycznia 2017 przez NAVI 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ISAMU12 19 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 fajna gra polecam też 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Szkoda, że jest tylko na PS4. Grałem u kolegi, i co kilka minut krzyczałem ze strachu. Świetna gra, podobna do outlasta. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Grałam w to oraz oglądałam na yt u innych filmiki jak oni właśnie rozgrywają akcję w tej grze. Gra jest na prawdę bardzo psychologiczna bo nie które momenty na prawdę przerażają. Trzeba myśleć szybko ale opanowanie bo właśnie nasze decyzję wpływają na rozgrywkę w tej grze. Leci plusik! :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi