representSTAFFu 4 Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Witam, chciałbym dodać propozycję klasy "Rebeliant" ta klasa była by zwykłą premką. Posiadała by bronie jak Famasa 1/14, Steyr TMP(tak zwana wiertarka) 1/10, glock/usp. Do tego 2 skoki, ubiór przeciwnej drużyny i lekka grawitacja . Chciałbym, usłyszeć wasze opinie na temat tej klasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Mi się nie widzi ta klasa. Są podobne i po co więcej. Jak dla mnie lipa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Dobra, ale pisz w temacie "Mini poprawki" a pro po klas. No można dodać taką klasę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
representSTAFFu 4 Opublikowano 18 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Sory, nie wiedziałem gdzie napisać, moderator przeniesie. Mi się się widzi ta klasa. Są podobne i po co więcej. Jak dla mnie lipa. Przeczytałeś swoją wypowiedź ? Bo ona sensu nie ma "Mi się się widzi ta klasa..... dla mnie lipa" -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Nie będę przenosił bo już jest taki temat. http://forum.cs-classic.pl/index.php?/topic/5338-mini-poprawki/ <---- link do tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: clJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi