ViXaPiXa 221 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 (edytowane) Siemano z tej strony Adam i chciałbym wam przedstawić kolejną internetową grę fajną do grania pod tytułem World OF Tanks. World OF Tanks jest jednym z pierwszych i jedynym taktycznym MMO osadzonym na niespokojnych frontach drugiej wojny światowej ,z ponad 150 czołgami do wyboru spośród Stanów Zjednoczonych ,Niemiec lub Związku Radzieckiego. System personalizacji w grze pozwala na wypróbowanie każdego,jeden po drugim. Link do gry : http://worldoftanks.eu/join/1103_PL1?utm_campaign=266&utm_medium=3805&utm_source=wotcpu&sid=SIDgWqUX-7oEJ_FkfWyftTkssDs8T23bWPQ34gnro9aiL-2OVwDsB4PulLAbdfFVvOAeV5eBe5N4RaVgKA0IO4zeZEOkj21yxqjVd0QjA7pSiolttEP1dXBBFjmJEYwZSyS_XUgvD5FNObMUS-JoWJDZGAA9M-ittLrVLyDeCs-40bfxpB2OY6ZLaaZFR5QikXCQavouMrZI3dFboQVqPGFN9rq2JsEVUP4PZGhIRJCl3VoY3LvPXw Trailer Edytowane 27 Stycznia 2017 przez NAVI 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keszkeszeszke 250 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Też grałem w tą grę mogę powiedzieć byłem no-life'm tej gry fajna rozbudowana. Można się dużo "napierdzielać". 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi