zynga 0 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Tagi tematu: nieuzasadniony ban dla gracza zynga przez admina QubaS 1.Twoj Nick: zynga 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz): Admin 3.Nick admina/gracza ktory zawinil: QubaS 4.IP/SID oskarzanego*: nie moge wpisać bo mam bana 5.Data i godzina: 16.01.2017, 21:25:07 6.Powód: ostatni raz ostrzegam pozniej perm za mikro7.Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/bans/29549.html 16.01.2017 - 21:25:07 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaS 263 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 (edytowane) hmm muszę przejrzeć logi z tej daty, bo już nie pamiętam czy to kwestia błędu (miał być kick) czy kwestia że przeginałeś mimo upomnień... Postaram się to sprawdzić w ciągu 1h @@edit: Już mam. Przeginałeś i to mocno z tym mikro byłeś upominany nie jedno krotnie o to i wynikł błąd ponieważ miał być kick, a nie ban. Czemu od razu nie wszedłeś do nas na forum i tego nei zgłosiłeś ? No nic pozostaje mi przeprosić Cię za tą pomyłkę i zaraz piszę do UBteamu o zdjęcie bana. Edytowane 27 Stycznia 2017 przez QubaS 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaS 263 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Ban ściągnięty jeszcze raz sorki za pomyłkę: http://forum.cs-classic.pl/topic/55008-zynga-b%C5%82%C4%99dny-ban/ Do zobaczenia w grze ;) PS: Skargę przyjmuję i jest to dla mnie lekcja żeby uważniej patrzeć co robię. Oczywiście to nie tak, że nie ma twojej winy w tym bo przeginałeś mikro na maxa i nie zgłosiłeś tego od razu na forum tylko po 11 dniach. Więc pouczenie dla Ciebie na przyszłość: rozwiązuj sprawy od razu na bieżąco i szanuj innych graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaS 263 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga została przyjęta!Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi