ZeuS 0 Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 mam tak niefartownie ze wpuscilem mlodszego brata na kompa i wszedl a on tylko na cheatach gra. odbanuj mnie a ja juz zalozylem haslo na kompa i na folder z cs to wiecej nie bedzie gral na cheatach. oczywiscie ss'ow nie mam :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikotyna 77 Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Proszę zastosować się do wzoru Wzór: Nick :Link do SSów :Wycinek z konsoli :Serwer : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeuS 0 Opublikowano 18 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Nick : NorbertKox Link do SSów: pisalem nie posiadam ale przyznalem ze gral na cheatach :/ Wycinek z konsoli: nie mam poniewaz wylaczyl cs zebym sie nie zorientowal :/ Serwer: CS classic Cod Mod 45k lv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Jaką mam mieć pewność że to nie ty grałeś? nie możesz nie posiadać ssów bo zostały ci zrobione. a i nie wierzę w twoją historie bo jeśli "brat" grał by na czitach to jednak ty posiadałeś je na swoim PC więc na moje oko to ty czitowałeś a jak cie złapali to próbujesz dostać ub zasłaniając się bratem. Brak UB. Czit to czit nie ważne jak to tłumaczysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Gracz zostaje zbanowany a temat zostaje zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi