I Am Czarodziej 0 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Nie wiem czy w dobrym miejscu to pisze ale sprawa jest taka. Chciałem wejść na server aż tu nagle wyskakuje mi komunikat , że jestem zbanowany. Sprawdzam konsole a powód to aktywny ban. Nie wiem o co z tym chodzi. Proszę o wyjaśnienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Wyjaśnij to z Opiekunem albo napisz skargę w dziale serwera, na którym masz aktywnego bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twój temat został odrzucony, ponieważ łamie regulamin działu. Sprawdź Regulamin! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi