Rias Gremory 2 600 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 @VORDEN [P] Siemka [O] No siema ;d[P] Marek co tam u Ciebie słychać? [O] Zależy gdzie przystawisz ucho ;D [P] Jak zapasy w lodówce? [O] na bieżąco uzupełniane ;D[P] Lokator Ci podwędza trochę kiełbaski jak Norek Karolowi? [O] Tak, ale kupuje cole i czipsy, to się równoważy jakoś[P] Kiedy Ty będziesz miał w końcu czas? [O] Sam chciałbym to wiedzieć[P] Który serwer tutaj rządzi? [O] WIADOMO, ŻE NASZ DEATHRUN :D[P] Masz jakąś foczkę na oku a może już jakąś masz? [O] Nie oszukując, mam dość xd[P] Pewnie sobie teraz coś przypomniałeś :D [O] He[P] Tak wiem żal [O] Dokładnie[P] Co Cię kręci w anime? [O] Wiele różnych czynników, między innymi to, że laski w anime to jedyne laski z dużymi bimbałami, którym takowe pasują xD (w rzeczywistości to tak kiepsko, a na starość po chodniku się ciągną ;/)[P] Od tego anime masz tak zryty łeb? :D [O] ja to się taki urodziłem :D[P] Jak szkoła? [O] Bywało lepiej[P] Jak obowiązki? Dajesz radę? [O] Póki co daję, ale nadchodzą zmiany i będzie ciężko[P] Palisz faje? [O] Ni[P] I dobrze [O] hehe ;][P] Pobiłem rekord w ilości zadanych pytań :guma: [O] No i to rozumiem![P] To by było na tyle cześć 8) [O] Dzięki ;D @Mateusz07112 [P] Siema [O] Gitara [P] Co tam? [O] Zależy gdzie jest to "tam" [P] jak zdrowie? [O] Końskie xd [P] Słyszałeś o smogu w Polsce? xD [O] Ja ze śląska, hanysy to oddychają dwutlenkiem węgla i tlen wydychają [P]Jak szkoła? [O] Padaka [P] Pozdrowisz mnie? xD [O] Pozdrawiam [P] Jaki lubisz sport? [O] Lubię kilka sportów, kosza, skoki narciarskie, F1, darta, bilard [P] co lubisz jeść? [O] Everything xD [P] koniec [O] Fin [P] 3maj się :piatka: [O] Gitara @Wercia. [P] Dlaczego tak bardzo nie lubisz Katowic?Proszę o uzasadnienie! [O] Szczerze nie wiem, lubię miejsca w tym mieście, ale samego miasta to już nie xd. wtf xd POLECAM DOMINIUM W GALERII KATOWICKIEJ, ładniutkie kelnerki i pizza też całkiem niezła [P] Jak pojawiłeś się na sieci? [O] Z BUTA WJEŻDŻAM, nie pamiętam, ale na DR, ponad 4 lata temu [P] Ulubiony kolor? [O] Zielony i czarny [P] Ile już oglądasz Anime? [O] Tak bardzo into to z 5 lat już (szok nawet dla mnie), ale pierwsze anime oglądałem w wieku 3 lat i przez długi czas w TV oglądałem Króla Szamanów, Naruto, Pokemony, Yu-Gi-Oh, Bakugany, Inu-Yasha [P] Dlaczego Krystian cały czas wydaje się być pijany? XD [O] Najlepsze jest to, że znam go prawie 11 lat i nawet tę dekadę temu takie wrażenie sprawiał :D [P] Czemu już nie grasz tak często na DD2? [O] Nie mam czasu [P]Siemanko :D [O] Yo yo [P]Jak tam życie [O] Byle do piachu.. ekhem do przodu [P]Ile wiosenek już na karku? [O] 18 wpada za chwilę [P]Do jakiej szkoły chodzisz? [O] Gównianej XD [P]JP 100%? [O] No ba [P]Lubisz placki? [O] Aww [P]Bo ja lubie [O] piątka [P]To już wszystko PaPa [O] gitara siema @Kasia! [P] Co tam mój poprzedniku? [O] Jakoś xd[P] Prawda że Krystian ma głos jakby był przepity? [O] Prawda xD[P] Dlaczego akurat to forum? [O] Byłem na kilku i kilka starałem się prowadzić/pomagać w prowadzeniu, ale tu jakoś spoko było, na DR nadal jest ;D[P] Jak bardzo nie lubisz innych ludzi? [O] Nie lubię[P] Czy ananas na pizzy to zły dodatek? [O] Dla mnie to troszku tak, po co jakiegoś kiepskiego owocka dodawać na tak cudowny produkt jakim jest pizza[P] Jakie masz stanowisko w tej sprawie? [O] DO PROKURATURY[P] Chciałeś dużo pytań, czy mało? [O] Jeden pies, już raz odpowiadałem więc nie spodziewałem się nominacji xd[P] Idealna ilość? [O] Gitarka jest[P] Dlaczego tak mało osób zadało pytania? [O] Obrazili się, albo mają fochy babeczki xd[P] Jak się nosi awek? [O] Nick 3 razy zmieniłem a awatar wciąż ten sam <3[P] Wiesz, że to tylko kilka warstw? [O] No domyślam się xd Miłej zabawy Nominuję turururur @VORDEN 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 tak myślałem, że najwięcej to się rozpiszesz o anime :Dno to porządny lokator z tego lokatora taki lokator to skarb :DA i czy ja dobrze widzę, że zostałem nominowany? :D ale jaja 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 [P] Dlaczego Krystian cały czas wydaje się być pijany? XD [O] Najlepsze jest to, że znam go prawie 11 lat i nawet tę dekadę temu takie wrażenie sprawiał CO ZA LESZCZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale odpowiedzi zacne, nie wiem o co chodzi z tym pijanym mną, lol iks de watafak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi