I Am Czarodziej 0 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Nick:I Am CzarodziejLink do SS:-Wycinek z konsoli(bez IP)*: [CSC]-------------------------------------[CSC] ||| Zostales zbanowany! ||| Nick: I Am Czarodziej ||| Steam ID: STEAM_2:0:149821095 ||| Powod: Aktywny Ban ||| Nalozono: ||| Czas bana: zawsze ||| Mapa: map ||| Pozostalo: ||| Ban wygasa: Nigdy [CSC]------------------------------- Serwer:CodMod 350LvLink do bana:- Bana dostałem na wakacjach 2016r. Grałem wtedy pod innym nickiem. Jakieś 3 dni temu chciałem spróbować ponownie wbić na server, udało się . Ale niedługo potem dostałem Aktywnego bana. Jest jakaś szansa, że wrócę na server? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Możesz pogadać o tym z Właścicielem. Opiekun i członkowie UBTeamu mogą przenosić bany, które zniknęły z amxbansa ale widnieją dowody zbanowania na forum - tak jak w Twoim wypadku. Tutaj Bobo wydalił Cię z serwera i jedyne wyjście w Twojej sytuacji to porozmawiać z Właścicielem o tej opcji: http://forum.cs-classic.pl/topic/15682-szansa-dla-zbanowanych/Powodzenia, ja Cię nie odbanuję. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi