Besi523 3 023 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Witam, dokładnie tak jak poprzednio dzisiaj chciałabym awansować parę strażników na stanowisko admina. Proszę pod tematem wpisać DWIE osoby (od najbardziej do mniej), które waszym zasługują na otrzymanie wyższej rangi oraz napisanie dlaczego wybieracie właśnie tych użytkowników. Strażnicy: @Agencik47 @FRYTA @SerwuSik Chcę awansować, kogoś z tej trójki ze względu na to iż mają już długi staż na serwerze jako guard. Jeżeli ktoś nie chce publicznie pisać swojego głosu może zrobić to u mnie na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianzwolak 182 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 (edytowane) Jest bardzo dużo strażników ktorzy powinni awansować ale napisze tylko dwóch Moim zdaniem Awans pwoinni dostać SerwuSik i FRYTA ponieważ – Bardzo długo grają na serwerze– Wszyscy na serwerze ich szanują– są opanowany (nigdy nie krzyczy nie złości się).– Kreatywni– Bardzo dobrze ogarniają CMD.– Aktywnyi– Rozwiązuja wszystkie konflikty– poświecaka dużo uwagi serwerowi i graczom. Edytowane 31 Stycznia 2017 przez damianzwolak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
genas 0 Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Według mnie na awans zasługują: Serwusik (i jeśli shelby się liczy to właśnie on tez) oboje maja dlugo guarda oprcz shelbiego ktory stracil go na tydzien-nikt na nich nie narzeka-panuja na dhasoem-som sprawiedliwi-ogarniaja ct i sa uprzejmi i kulturalni - i dlugo grajom na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maja 9 Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 sczerze serwus fryta jescze nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxtin 90 Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 -Serwus Tak, aktywny, pomocny, miły, kreatywny, nie leci na fragi, potrafi zabierać więźniów na mape, na kilka,kilkanaście zabaw, ma mutacje i ogólnie ideał, jak dla mnie pewny awans ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi