Black-Hunter 238 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Witam. W tym poradniku chciałbym poruszyć kwestię ciągłego bana. Zdarza się, że wchodzimy na serwer i wyskakuje masz bana,a powodem jest "Posiadasz: XXXXXX CS X PROTECTOR" lub coś w tym rodzaju. Jako że na naszym forum nie ma takiego poradnika (lub nie zauważyłem go) napiszę krok po kroku co trzeba zrobić. 1. Wchodzimy w folder z Cs'em 2. Otwieramy folder z Cs'em i szukamy następujących plików: CSXGuard.dll, CSXGuard.asi, CSXGuard.ini CTShield.dll, CTShield.asi, CTShield.ini SteamID.dll, SteamID.asi, SteamID.ini 3. Gdy znajdziemy już te pliki usuwamy natychmiast. Jeżeli nadal dostajemy bana cóż trzeba usunąć Cs'a i wszystko co jest z nim związane Protector - filtruje komendy serwera, przez co można uchronić się przed banem itp. (jest to zwykły syf przez który nie da się grać więc nie polecam.) Poradnik Napisany Przeze mnie przy użyciu różnych stron lecz nie kopiowany! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Tyle że csxguard jest też swego rodzaju protectorem, więc usuwanie go może skończyć się też tym, że wiele serwerów będzie mogło dowolnie edytować Twojego klienta CS CTShield najczęściej służy też jako dodatek do zmiany Steam ID Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black-Hunter 238 Opublikowano 1 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 (edytowane) Tak wiem że CSXGUARD też jest rodzajem protektora przekonałem się na własnej skórze na Cod 201level. Z jakiegoś powodu serwer nie toleruje tych plików chociaż nic nie dodawałam do folderu z CS'em. Edytowane 1 Lutego 2017 przez Black Hunter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi