Krystek222 0 Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Witam nazywam sie Krystek222 (mam taki sam nick na waszych serwerach) i mam problem z tzw. permem. Dostalem bana pernamentnego (tak zwanego "perma"), bo wbilem na jailbreak z komputera mojego kuzyna (bylem u niego na feriach i odpalilem cs 1.6 bo nic innego za bardzo ciekawego do grania nie mial) i mowilem tam na serwerze ze wbilem z kompa kuzyna i bede tam troche dni a dzisiaj wbilem na swoj komputer (bo wrocilem z ferii) i patrze a tu dostaje perma nie patrzylem kiedy zostal nalozony ale pewnie kilka dni temu bo jak odjezdzalem od kuzyna to musialem jeszcze spedzic u babci 3 dni bez neta i kompa wiec nic nie wiedzialem. Prosze o pomoc, poniewaz jestem lubiany przez wiekszosc ludzi regularnie odwiedzajacych ten serwer i lubie tam grac ( glownie FFA lub JB) prosze o uwzglednienie tego ze bylem pozbawiony neta i nie mialem jak tego zrobic (za co bardzo przepraszam) Wyrazy szacunku Krystek222 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Tematy powinny być zatytułowane (w przypadku ss'ów) "ss'y TWÓJ NICK" lub po prostu "TWÓJ NICK" . Nie tytułować tematów "UB", "ban za nic" itp. I proszę rozwiązać do w odpowiednim dziale serwerowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twój temat został odrzucony, ponieważ łamie regulamin działu. Sprawdź Regulamin! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi