Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_orange">Odrzucone:</span> Prosze o UB

Krystek222

Rekomendowane odpowiedzi

Witam nazywam sie Krystek222 (mam taki sam nick na waszych serwerach) i mam problem z tzw. permem.

Dostalem bana pernamentnego (tak zwanego "perma"), bo wbilem na jailbreak z komputera mojego kuzyna (bylem u niego na feriach i odpalilem cs 1.6 bo nic innego za bardzo ciekawego do grania nie mial) i mowilem tam na serwerze ze wbilem z kompa kuzyna i bede tam troche dni a dzisiaj wbilem na swoj komputer (bo wrocilem z ferii) i patrze a tu dostaje perma nie patrzylem kiedy zostal nalozony ale pewnie kilka dni temu bo jak odjezdzalem od kuzyna to musialem jeszcze spedzic u babci 3 dni bez neta i kompa wiec nic nie wiedzialem.

Prosze o pomoc, poniewaz jestem lubiany przez wiekszosc ludzi regularnie odwiedzajacych ten serwer i lubie tam grac ( glownie FFA lub JB) prosze o uwzglednienie tego ze bylem pozbawiony neta i nie mialem jak tego zrobic (za co bardzo przepraszam)

Wyrazy szacunku

Krystek222

Tematy powinny być zatytułowane (w przypadku ss'ów) "ss'y TWÓJ NICK" lub po prostu "TWÓJ NICK" . Nie tytułować tematów "UB", "ban za nic" itp.

I proszę rozwiązać do w odpowiednim dziale serwerowym.

Automatycznie wygenerowana wiadomość.
Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Twój temat został odrzucony, ponieważ łamie regulamin działu.
Sprawdź Regulamin!

Pozdrawiamy
Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności