Nemciooo 608 Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 (edytowane) Witam. Dzisiaj chciałbym zaprezentować wam spis komend na zwiększenie fps w CS 1.6 NON STEAM/STEAM: 1. Cl_showfps 1 (ta komenda pozwala nam zobaczyć fps, w nowszych wersjach niepotrzebna) 2. Fps_max 101 (ta komenda jest potrzebna do napisania maksymalnych fps, najlepiej 101 bo jak będzie więcej to będzie skakać) 3. Fps_modem 101 (tu też 101, ustawienia fps [modem]) 4. Gl_playermip 2 (ta komenda zwiększa/zmniejsza jakość skórek[im mniejsza tym więcej fps] 2 najlepsze) 5. Gl_clear 0 (ta komenda ukazuje jakość tekstur, im mniejsza tym więcej fps [najmniejsza najlepsza i tak nie widać różnic a zwiększa fps]) 6. Max_shells 0 (maksymalna liczba łusek podczas gry [niepotrzebne- 0]) 7. Cl_wheather 0 (ta komenda niweluje pogodę[np. Deszcz na aztec] jest przydatna, ponieważ opady to 30% mniej fps na słabszych komputerach) 8. Cl_shadows 0 (usuwa cienie) 9. Violence_ablood 0 (ilość krwi wylewanej podczas uderzeń jak jest 0 to najwięcej jest i fps) MYŚLĘ, ŻE PORADNIK SIĘ SPODOBAŁ, POZDRAWIAM SERDECZNIE: ->NeM0o_! @edit aze, myślę, że tam były pokazane inne rzeczy, niż te, które są przedstawione tu prócz 1 komendy "cl_showfps" :D Edytowane 1 Lutego 2017 przez ->NeM0o_! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aze Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 (edytowane) temat już taki był w 2k16 http://forum.cs-classic.pl/topic/44995-poradnik-jak-zwi%C4%99kszy%C4%87-fpsy/#entry273042 głównie mi o to chodzi Edytowane 1 Lutego 2017 przez aze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi