ZeuS 0 Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 1.Nick: ZeuS 2:wycinek z konsoli: BUILD 5787 SERVER (0 CRC) Server # 170 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina kylym cie. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : ZeuS [AMXBans] Powod : ' Aktywny ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : ' 79.191.194.121 ' [AMXBans] ===================================== Prosze o unbana wczesniej prosilem o unbana ale rozlaczylo mi internet i nie moglem odpisac w poprzednim temacie. Teraz znow dostalem bana. Tam zapomnialem dodac ze brat sciagnal cheaty pod moja nieobecnosc. Stad cheaty na komputerze Nie gram na cheatach bo po co lubie wyzwania w grze a to ze zgine nie obchodzi mnie (a rzadko to sie zdarza poniewaz po 1.mam dobre sluchawki 2.gram juz 2.5roku w cs'a 3. Na 3 serwerach ffa bylem w top10 4. wiekszosc map znam dokladniej niz niektorzy gracze i wiem gdzie najczesciej mozna sie ukryc ) Bardzo podoba mi sie ten cod mod i nie znalazlem innego rownie dopracowanego servera jak i odpowiedniego towarzystwa do gry. Bardzo prosze o pozytywne rozpatrzenie mojego unban jeszcze raz. Dajcie mi szanse a nie pozalujecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikotyna 77 Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Brak ub zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi