Nikotyna 77 Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Składam kolejny raz prośba o ubNick:NikotynaLink do SSów; SSy nie były zrobione Wycinek z konsoli:[AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin nuPPo. : 3. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Nikotyna [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na cs-classic.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Cs-Classic.xaa.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 178.235.237.147 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check yourProsze o pozytywne rozpatrzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[*] Matko Dymacz 0 Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Screeny zostały zrobione na pewno.Wstaw je nawet jak na nich coś jest(może H@ się zlituje i da UB),albo ub nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikotyna 77 Opublikowano 25 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Ale ja ich nie mam naprawde ....Nie dostane ub bo nie mam ss których mi na 1000 % nie zrobili bo w 1 chwili mnie wywaliło i nie pisało ss robi ci itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker.^^ 4 Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 24h na wstawiwnie. Jezeli nie bedzie nie ma Ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Nie Ma UB! po 1 kłamiesz!masz wycinek z amxbans (w powodzie skłamałeś głównie!)Nick: NikotynaAdres IP: UkrytyTyp Bana: IPPowód Bana: ABWykonano: 2012-11-26Długość Bana: Na zawszeWygasa: Nie określonoZbanowny przez: nuPPo.:3Zbanowany na: Cs-Classic Cod [8001 lvl] (de_dust2)NO i all jasne ub nie ma ZAMYKAM! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi