MegicSwer 2 Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Nick : xGazowanyLink do SSów :http://www23.zippyshare.com/v/2374246/file.html Wycinek z konsoli : [AMXBans] ===============================================[AMXBans] Du wurdest vom Admin Nikotyna von diesem Server gebannt.[AMXBans] Du bist permanent gebannt.[AMXBans] Gebannter Nickname : xGazowany[AMXBans] Grund : ' Wstaw screeny na cs-classic.pl '[AMXBans] Du kannst dich ueber deinen Bann hier beschweren @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Deine SteamID : ' STEAM_ID_LAN '[AMXBans] Deine IP : ' 31.175.136.207 '[AMXBans] ======================================= Sory, że tu coś po niemiecku pisze, ale cos mi się cs zepsuł i muszę ściągnąć nowego. SS'y brata jak coś. Serwer : COD MOD 45k ! Nikotyna bo ktoś napisze na say, że mam wh i aima to odrazu ss'y komuś robisz... nie wchodząc nawet na specta.? Dzieciaczku powiem Ci, że takie zachowanie to kary godne. Najpierw się sprawdza gracza na speccie, a nie gra i w trakcie gry się robi ss'y. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikotyna 77 Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Chyba chciałem ci sprawdzić mam do tego prawo, ponieważ podejrzanie grałeś ... Ub Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi