roks1230 6 Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 (edytowane) 1. Nick: R4ku 2. Imię: Mateusz 3. Wiek: 02.02.2000 ( 17 lat ) 4. Znajomość AMX (1-10): 7 5. Sprawny i działający mikrofon: Nie 6. Znajomość Regulaminu serwera(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10)**: 7 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/R4ku/193.33.177.166:27015/ 8. Napisz coś o sobie **: Witam. Mam na imię Mateusz. Mam 17 lat. Bardzo lubię grać w piłkę nożną i siatkówkę i ogólnie uprawiam sport. Jestem miły przyjazny i wyrozumiały. I lubię grać w cs'a. Trenuję piłkę i boks. Chodzę do Technikum Informatycznego. W przyszłości chciałbym zostać piłkarzem, bokserem, informatykiem lub skoczkiem narciarskim. ( Tak wiem wiele marzeń ) xd 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Ponieważ zauważyłem sporo osób łamiących regulamin kiedy nie ma admina i padłem ofiarom paru z nich :/ 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE): Nie 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Od 2 do 5h 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze: 18-22 Weekendy : 10-22 13. Staż w Counter-Strike 1.6:4-5 lat 14. Czy posiadałeś już admina? (Nie podajemy linków): Nie Edytowane 3 Lutego 2017 przez roks1230 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilona 7 Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 (edytowane) No miły i przyjazny to ty nie jesteś :D Nie chciałabym żebyś był Adminem jak większość graczy na pewno też. Edytowane 3 Lutego 2017 przez Ilona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AhMeD*DeToNaToR*.* 119 Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 -Nie Podoba mi się że w podaniu napisałeś a po gt nie widać żebyś tyle siedział( poniżej podany punkt podania) -Brak mikrofonu -Steam -Z kulturą trochę u ciebie słabo Na razie na NIE 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Od 2 do 5h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keszkeszeszke 250 Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Na Nie: [-]Brak mikrofonu, [-]Steam, [-]kłamiesz w podaniu bo piszesz że możesz poświecić od 2-5 h dziennie a tego w GT nie widać [+/-]GameTracker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Odrzucam,wypowiedź we własnym podaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi