S3ReK 293 Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Nick na TS3:S3ReK Godzina + data zdarzenia: <18:13:22> (anglia) Nick admina lub gracza na którego chcesz złożyć skargę: Pynia Opis sytuacji: Dostałem bana za: (Prowokacja, przeszkadzanie w audcyji) a napisałem 2 pozdrowienia: <18:11:27> "[s3ReK] S3ReK": pozdrawiam prowokujące zdania #BanBanBan xD <18:12:51> "[s3ReK] S3ReK": pozdrawiam shino który pozdrawia osoby które prowokuje wiochą :D Dowody: Logi , shino , pynia , borixon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keszkeszeszke 250 Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Byłem przy tym i potwierdzam to co pisze S3rek dla mnie to 0 prowokacja co już nie można napisać ja dałem pozdrowienie że pozdrawia administracje magicka a ona zaraz już spina do mnie że ja reklamuje że prowokuje co ja robie tylko pozdrawiałem to jest dla mnie nie logiczne za co też S3rek i Shino dostali bana to jest troche bezpodstawny ban -,- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 3 Lutego 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 A dalsze (nazwijmy to) promowanie serwera, ścierwa od Hero, skończy się banem ode mnie, oczywiście permanentnym. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 3 Lutego 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi