DuliX2 0 Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj. Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. Wzor skargi: 1.Twoj Nick:DuliX 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz):nie wiem 3.Nick admina/gracza ktory zawinil:Admin 4.IP/SID oskarzanego*: 5.Data i godzina:21.00 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie): http://www101.zippyshare.com/v/wy8P8cyh/file.html 7.Opis sytuacji:Sory ze pisze nie w tym temacie ale nie moge znalezc temuaty odwoalania sie od bana jakies 10 min temu dostaelm perma prosze o ub (i prosze o przezucenie tego tematu do innego dzialu albo cos z gory to sory ) moje id Steam ID: STEAM_1:0:1177971310 *IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arard 61 Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 (edytowane) Jak nie możesz znaleźć jak na głównej stronie forum jak byk widnieje:forum.cs-classic.pl/forum/85-pro%C5%9Bby-o-ub/ Edytowane 3 Lutego 2017 przez Arard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuliX2 0 Opublikowano 3 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 @Arard nie widzialem ale ktos moze albo mnie odbanowac ale bo napisac ze w zlym miejscu i sie sadzic tylko prosze o ub bo jestem czysty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Dział od tego jest tu ----> http://forum.cs-classic.pl/forum/85-pro%C5%9Bby-o-ub/ Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi