s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 1. Nick: ~eHem . | Wercia 2. Imię: Weronika. 3. Wiek: 17 . 4. Znajomość AMX (1-10): szczerze mówiąc 5/6. 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak. 6. Składka (Składka jest jednorazowa i obowiązkowa): Tak. 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/~eHem%20.%20%7C%20Wercia/193.33.176.248:27015/ 8. Parę słów o sobie **: Mieszkam w Mysłowicach w województwie Śląskim.Interesuje się fotografią,modą,sportem oraz muzyką.Jestem osobą spokojną,bezkonfliktową,potrafię się z każdym dogadać. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem?**: Chciałabym spróbować swoich sił w administrowaniu,oraz chciałabym wspomóc serwer. 10. STEAM_ID**: STEAM_1:2085351435 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Godzina-dwie nie więcej,ale to zależy od dnia i okazji. 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Praktycznie codziennie,ale to zależy od dnia. 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 4 lata. 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Nigdy. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorixxX 1 350 Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Na tak +Wiek +Amx (to wystarczy 1 bind i wszystko to nie jest trudne) +Składka +Gt +Staż w cs 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keszkeszeszke 250 Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Jestem na Tak: [+]GameTracker, [+]Amx, [+]Staż w cs 1.6 [+]Składka, [-]Słabo rozpisane podanie, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K69 9 Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Oczywiście, że na wielkie Tak! + Wiek + GT + Składka + Doświadczenie + Staż + Pomocna, miła i kulturalna 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SASU 430 Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Ogólnie bardzo lubiana na serwerach, kulturka, miła, grzeczna dziewczyna :D GT nie jest takie złe, AMX wystarczający, poza tym nie jest to nic trudnego więc jeszcze się douczy. Składeczka, wiek, staż ; ) TAK :aniol: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Jestem na Tak Podanie słabo rozpisane ale to nic Wiek,gt,ogarnia co do amx mogę cię podszkolić ^^ po za tym jest nabór adminów Powodzenia! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiochuxD 123 Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 - Podanie przeciętne wręcz marne.- Jesteś bezkonfliktowa itd, ale nie jesteś osobą postronną, zawszę pójdziesz tam gdzie masz bliżej...- Doświadczenie- AMX - Skoro nie miałaś admina a AMX na 5/6 ? Yhyym+ Wiek+ Staż w CS+ Składka+ MikroW sumie tutaj 60/40, ale przekonuje mnie twoje GT i dlatego będę na TAK zresztą jest szybki nabór na adminów, więc :)tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arard 61 Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Lubiany bywalec bezkonfliktowy - na tak :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalp67 170 Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 +wiek +składka +staż +GT Na Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaS 263 Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 i co ja mam z nią zrobić? :P Czy jest ktoś kto ją przeszkoli w podstawach na TSie? (pokazując jej to na przykładach w grze?) Czy ona rozpozna odpała ? (nie chciałbym żeby banowała każdego bo ktoś błędnie zgłosił gracza) Jak zobliguje mi się tutaj ktoś, że jej pomoże w jej karierze i przeszkoleniu podstawowym to biorę z zamkniętymi na próbny okres :) Czekam na chętnego :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychux 378 Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Na tak mila sympatyczna spokojna wie kto czituje wykaż sie :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SASU 430 Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 (edytowane) Spokojnie :D pomożemy . Mam serwer do mixów, może się zgodzi i podszkoli się na nim :ninja: P.S Poza tym, Wercia da rade, każdy musi mieć ten pierwszy raz :D Edytowane 4 Lutego 2017 przez Sasquatch 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaS 263 Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Spokojnie :D pomożemy . Mam serwer do mixów, może się zgodzi i podszkoli się na nim :ninja: P.S Poza tym, Wercia da rade, każdy musi mieć ten pierwszy raz :D dlatego tak mało grywasza na ffa? konkurencje nam robisz?! :P Co do werciaka zobligowałeś się i jesteś jej opiekunem - dziekuję za rozwiązania dylematu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaS 263 Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 OKRES próbny - tydzień Opiekun - SasQuasz UWAGI: Poprawić wiedzę z zakresu AMXmodmenu i wiedzę z zakresu rozpisywania dema, dodatkowo nie muszę mówić, że odróżnianie odpała to podstawa :) Witamy na pokładzie !! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaS 263 Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi