Skocz do zawartości

Q&A v82 - odpowiedzi V0RDEN

V0RDEN

Rekomendowane odpowiedzi

@Freelancer

Pokaż ukrytą zawartość

Pokaż ukrytą zawartość

@Wercia.

Pokaż ukrytą zawartość

Pokaż ukrytą zawartość

@LuukY

Pokaż ukrytą zawartość

@Mateusz07112

Pokaż ukrytą zawartość

Pokaż ukrytą zawartość

Pokaż ukrytą zawartość

Pokaż ukrytą zawartość

Pokaż ukrytą zawartość

@Darker

Pokaż ukrytą zawartość

@The_GanjaMan_PL

Pokaż ukrytą zawartość

Pokaż ukrytą zawartość

Pokaż ukrytą zawartość

Edytowane przez Marina.
  • Like 9

W dniu 3.02.2017 o 23:24, VORDEN napisał(a):
[P]Czy Marek to Emeryt?

[O] jak chodzi o forum to tak trochę już tak a i żarłok też z niego

Hahahahha :D

[P] Opisz siebie w trzech słowach..

[O] BOND, JAMES BOND

Nie no super :D

Uśmiałem się po pachy (ależ młodzieżowo) :D

• Like 1

Pominąłem w zasadzie wszystkie odpowiedzi, żeby tylko jak najszybciej przeczytać te na moje :) (ale nadrobiłem!).

Fajne odpowiedzi :)

Co do kosmosu - dlatego dopisałem w nawiasie "dalszy", bo o ile ciągle możemy ciekawe rzeczy odkryć w naszym układzie, to życia chyba tutaj nie znajdziemy.

Co do zdania Witkacego, cóż, zawiera ono pewne "ukryte" założenie, mianowicie, że nie jest się gówniarzem, a ja... :) Mimo wszystko -dla mnie- Witkacy to był mądry człowiek. Czytałem kiedyś jego Szewców, nic nie zrozumiałem, ale byłem pod wielkim wrażeniem :)

Co do obcych i "

panują inne warunki i mogą mało przypominać ziemianina

- moje uszanowanie :) Ciekawe czy wizja obcego z Solaris by Ci się spodobała  :hmmm:

Trzym się,

Darker

Ps. A narzeczoną to chyba w toto lotku wygrałeś jeśli spełnia wszystkie te cechy :D (Może reptilianka i chce z Ciebie wyciągnąć informacje?  :giggle:)

Ps2. Jest pociecha, w jakimś alternatywnym świecie właśnie siedzimy i żłopiemy piwo. Jakie lubisz (ale tak najbardziej)? :p  

Edytowane przez Darker
  • Like 1

Musiałeś co nie :D?

Dzięki za odpowiedzi jak i nominacje.A jak nie chcesz śpiewać na idolu to polecam beatbox :D

• Like 1

W dniu 3.02.2017 o 23:41, Freelancer napisał(a):

Hahahahha :D

Nie no super :D

Uśmiałem się po pachy (ależ młodzieżowo) :D

muszę być jakoś jeszcze na topie hahaha :D

W dniu 3.02.2017 o 23:43, The_GanjaMan_PL napisał(a):

No mordeczko dzięki za odpowiedzi, na prawdę super!

nie ma za co ja również dziękuję! :D

W dniu 3.02.2017 o 23:51, Darker napisał(a):

Pominąłem w zasadzie wszystkie odpowiedzi, żeby tylko jak najszybciej przeczytać te na moje :) (ale nadrobiłem!).

Fajne odpowiedzi :)

Co do kosmosu - dlatego dopisałem w nawiasie "dalszy", bo o ile ciągle możemy ciekawe rzeczy odkryć w naszym układzie, to życia chyba tutaj nie znajdziemy.

Co do zdania Witkacego, cóż, zawiera ono pewne "ukryte" założenie, mianowicie, że nie jest się gówniarzem, a ja... :) Mimo wszystko -dla mnie- Witkacy to był mądry człowiek. Czytałem kiedyś jego Szewców, nic nie zrozumiałem, ale byłem pod wielkim wrażeniem :)

Co do obcych i "

- moje uszanowanie :) Ciekawe czy wizja obcego z Solaris by Ci się spodobała  :hmmm:

Trzym się,

Darker

Ps. A narzeczoną to chyba w toto lotku wygrałeś jeśli spełnia wszystkie te cechy :D (Może reptilianka i chce z Ciebie wyciągnąć informacje?  :giggle:)

Ps2. Jest pociecha, w jakimś alternatywnym świecie właśnie siedzimy i żłopiemy piwo. Jakie lubisz (ale tak najbardziej)? :p  

Hah no każdy ma swój ideał charakteru no ale na drugim końcu województwa musiałem takiej szukać hah :D

Tak najbardziej to na chwilę obecną Kasztelana lubię spijać choć ostatnio podchodzi mi znów Okocim ale nawet tatra ostatnio zrobiła się lepsza porównując do tego jaka była wcześniej. Co jakiś czas zmienia się smak no ale na dzień dzisiejszy to stawiam na Kasztelana :p

dzięki, pozdrawiam!

W dniu 4.02.2017 o 08:17, Zyguś napisał(a):

Musiałeś co nie :D?

Dzięki za odpowiedzi jak i nominacje.A jak nie chcesz śpiewać na idolu to polecam beatbox :D

beatbox kiedyś próbowałem ale jak tak posłuchałem tych wymiataczy to sobie dałem spokój :D no musiałem, musiałem hah

W dniu 4.02.2017 o 08:57, rwxpnx napisał(a):

Chciałem zadać pytania i przez cały ten tydzień zapomniałem :x Bardzo fajnie się czytalo, dobra robota!

dzięki Ci bardzo i nic się nie stało

może jeszcze kiedyś będzie okazja :D

W dniu 4.02.2017 o 12:23, Wercia. napisał(a):
Jak na pierwszy raz odpowiedzi super   Oczywiście plusik i dziękuje za odpowiedzi jak i za pozdrowienia ^^  

dzięki i nie ma za co :D

Edytowane przez VORDEN
  • Like 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności