HPCX2 4 Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 (edytowane) 1. Twój Nick:HPCX 2. Kto zawinił? (admin/gracz):Gracz 3. Nick oskarżonego:Batzon 4. Steam_ID oskarżonego:STEAM_0:1:156899807 5. Data i godzina zdarzenia:4.02.2017 2:50 6. Mapa:Jb Facebook 7. Opis sytuacji:Nie było chętnych z mutacją więc dołączyłem do ct.Gracz o nicku Batson nadużywał mikrofon nie posiadając mutajcji więc powiedziałem zamknij się i po czym wyrzucił mnie z ct. 8. Dowody (demo/screeny/świadkowie): gracz o nicku skam,thamber demko: http://320879.node60.pukawka.pl/dem-jb_facebook_v1_fix-1486172580-1486174200.zip 9. Wynik/numer rundy/czas: 1:2 Dla tt Powiedział ups niechcący Edytowane 4 Lutego 2017 przez HPCX2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maja 9 Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Za to nie powinien cie wywalać z ct ale na przyszlosc pochamuj sie bo ja sie staram. Queen niektore osoby nie powinny miec dostepu do votekick przemysl to :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxtin 90 Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Jako guard, i osoba znająca dobrze BaTzOna wypowiem się, jest to osoba z którą od początku mojej kariery na tym JB, były problemy, jest to osoba chamska, wulgarna i apodektyczna. Uważa że jak ma mikrofon i ogląda Rafonixa, wszystko mu wolno jak dla mnie ban czasowy dla batzon'a byłby dobrym rozwiązaniem, za to co on wygaduje, tyle kicków ile ode mnie dostał, to chyba nikt nie dostał, popieram zdanie piszącego skargę oprócz "zamknij mordę" Jeżeli widzicie takie sytuacje na serwerze jak ta wymieniona, nie dodawajcie mnie do znajomych tylko napiszcie mi coś na profilu, bo ja nie chce sobie zawalać STEAM, a tak to zobaczę, usunę komentarz i wejdę na serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Czy HPCX, spytałeś go za co Cie wyrzucił? Jeżeli tak czy wyjaśnił Ci ? Otrzymuje gracz bana na dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi