Kasia! 3 386 Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Dzisiejsza aktualizacja klienta Counter-Strike: Global Offensive rozpoczyna pewną nową epokę tej gry początkiem wielkich zmian. Valve poinformowało nas w nocy o usunięciu mapy Dust2 i zastąpieniu ja Inferno w puli map aktywnej służby! [CS:GO] Zastąpiono Dust 2 mapą Inferno w trybie turniejowym. Utworzono oddzielną grupę mapy Dust 2 dla trybu klasycznego i Deathmatch. Podzielono mapy na Tryb Zakładników i Tryb Rezerwy [inne] Domyślnie można teraz używać graffiti w trybie „szybkim” (jak było to kiedyś w cs 1.6). Zoptymalizowano tekstury posiadające wodę na mapach Inferno, Nuke i Aztec. Dodano komendy mp_teamscore_max, mp_teamscore_1, mp_teamscore_2 pozwalające na ukazywanie gracza serii w trybie spektatora. [Mapy]Dust2 Usunięto spoty gdzie bomba mogła utknąć.Cobblestone Poprawki schodów na bombsite B. Wygładzono rampę dla bombsite B. Usunięto spoty gdzie bomba mogła utknąć. Poprawiono powierzchnie, które źle odzwierciedlały kroki graczy. Overpass Usunięto spoty gdzie bomba mogła utknąć. Poprawiono mini mapę i wyświetlanie pozycji gracza pod spawnem CT . Poprawiono powierzchnie, które źle odzwierciedlały kroki graczy. Train Usunięto spoty gdzie bomba mogła utknąć. Co o tym sądzicie? Będziecie tęsknić za dd2 na turniejach? Czy to nie aż tak ważna mapa? Źródło *Poprzedni post z tym samym został ukryty z powodu bezsensownego/niezrozumiałego tłumaczenia oraz braku podanego źródła. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 ledwo zacząłem grać w GO a już nie zdążyłem chociaż jednego turnieju na dd2 zagrać :D ehhA czy to dobrze? Sam nie wiem pewnie się dowiem jeżeli pojawi się tutaj jakaś dyskusja doświadczonych graczy GO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi