orzeł 216 Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Skarga nie będzie miała takiego wzoru jak zawsze, ponieważ jest ona trochę inna niż wszystkie.. Chciałbym się dowiedzieć dlaczego KonWoy dał mi Perm Mute na 1 tydzień.. Opis sytuacji wygląda w ten sposób, że wszedłem na serwer, a KonWoy powiedział: "Ghoście otrzymujesz perm mute na tydzień z polecenia Queen" i czemu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxtin 90 Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 سانتياغو 8 godz. temu Ty kurwo nie afcz سانتياغو 9 godz. temu Chuj jebany matce ciągnie i jedzenie wtedy dostaje سانتياغو 9 godz. temu SSIJ PAŁE MATCE Dzięki, możesz wyjść i nie wracać. http://imgur.com/a/x8hW4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Skoro jest to z polecenia opiekuna to czemu piszesz skargę na admina? Jeżeli aż tak bardzo cię ciekawiło za co dostałeś bana to możesz się skontaktować z administracją zamiast pisać głupie i niepotrzebne skargi. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonWoy 311 Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Dostałeś pmuta za to co zostało przedstawione wyżej ^ oraz za wczesniejsze wszelkie inne wyzwiska, wulgarne słownictwo i obrazy kierowane do innych graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol1925 131 Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Ostatnimi czasy ghost zmieniles sie wyzywasz graczy obrazasz duzo nie to co dawniej Konwoy dostal polecenie pmuta odgornie wyraznie powiedział ze z polecenia Queen wiec po co skarga na Konwoya skoro dostal polecenia odgorne.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Ja szczerze nie pamiętałam, że prosiłam KonWoy o to, ale później przypomniałam sb, że miałam sama dać Ci p.mute gdyż nadużywałeś mikro oraz byłeś agresywnie nastawiony do graczy co wprowadzało negatywną atmosferę, a, że w momencie kiedy ja weszłam na serwer Ciebie już nie było widocznie musiałam poprosić KonWoy o czym nie pamiętam. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi