Nemciooo 608 Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Nick: ->NeM0o_! Powod: Szkoł/nauka Czas nieobecnosci: od poniedziałku do czwartku oprócz świąt Cos od siebie: w te dni nie będzie mnie tylko na serwerze- na forum jestem cały czas. Czas poświęcony na naukę zamiast na grę będę nadrabiał w weekend. Z góry przepraszam, ale mam teraz ciężką sytuację w szkole i musze dużo kuć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Ucz się bo nie zdasz! Powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vabastian 169 Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Ok przyjęta Powodzenia w nauce ☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi