weq 3 Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 1.Twoj Nick: :- 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz): Admin 3.Nick admina/gracza ktory zawinil: Zygus 4.IP/SID oskarzanego*: nie moge dac bo mam bana 5.Data i godzina: 09.02.2017 - 20:02:53 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie): brak 7.Opis sytuacji: robiłem bhopa a admin zbanowal za "auto bh" mimo, że bhop był czysty http://amxbans.cs-classic.pl/bans/34107.html 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaS 263 Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Zyguś proszę o komentarz w tej sprawie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Jak by było demko z hltv to bym go rozpisał ale widze,że nie ma Gracz posiadał skrypty na auto bh :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaS 263 Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Ja już coś powiedziałem kiedyś na temat autoBH - badziew i tyle... Regulamin mówi jasno. Szkoda, że nie ma demsa hltv bo rozumiem, że sie wysypało ? Skarge odrzucam, a o unban zglos sie w dziale UBteamu, tam napisz, że masz bana i prosisz o demo i takim to sposobem Cię odbanują! Zyguś, wiem hltv jest dla nas i w ogóle ale proszę kręć swoje demka tak dla 100% pewności, że nam demko nie zginie :) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaS 263 Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga nie została przyjęta!Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi