pyńka 2 434 Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 (edytowane) Halo, halo...czy do każdego dotarły już pogłoski o tym, że na naszym serwerze znów odbędzie się impreza muzyczna? Jeżeli nie to koniecznie to nadróbcie...zapraszajcie do nas swoich znajomych i spędźcie czas bawiąc się z nami! :hurra: Event odbędzie się 24 lutego o godzinie 19:00 <--- tutaj jeszcze wszystko może się zmienić w zależności czy termin będzie większości odpowiadać. :spiewa: ZOSTANIE TO DODANE JUŻ WKRÓTCE - - - [liczba miejsc nieograniczona] @GryTrean @NAVI @Brat Marcin @ISAMU12 Mateusz ;3 - - * Napisz prywatną wiadomość do: * Zapisz się na kanale [ zapisy przyjmowane również przez administratorów ] * Napisz do mnie na gg: 19044695 * Zostaw wiadomość pod tematem - - - ts.cs-classic.pl Event będzie nagrywany i [występy uczestników oczywiście również za ich zgodą] i opublikowany na naszym sieciowym kanale. :gwizda: Przed eventem zapraszam Was na audycję muzyczną, na której gościnnie zagra dla Was: Zapowiedź będzie aktualizowana i uzupełniana. Dodałam ją teraz abyście mieli wystarczającą ilość czasu na zapisanie się. Dziękuję @Kasia! za napisy :dajekwiata: Edytowane 18 Lutego 2017 przez pnxrwx 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Zapisuję się! Tym razem wygram! :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keszkeszeszke 250 Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Zapisuję się! :) A co mi tam, można próbować aż do skutku :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Zapisuje się! Na 10o% będę :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Ja mogę być w jury xd 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychux 378 Opublikowano 12 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 (edytowane) ... moge zaspiewac nie wiem czy sam czy w duecie jeszcze dam znac;d Edytowane 12 Lutego 2017 przez krzychux Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 20 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 (edytowane) Z przykrością informuję, że event na obecną chwilę zostaje odwołany. Niestety najprawdopodobniej nie będzie mnie w tych godzinach i w tym dniu w domu, dlatego nie będę w stanie go poprowadzić. Za utrudnienia przepraszam. Edytowane 20 Lutego 2017 przez pnxrwx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi