maja 9 Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 (edytowane) Na killday'u jest tak że za zabojstwo dostajesz hp w sesie ze cie leczy a na Wojnach gangow tego nie ma i to jest troche uciazliwe np. Jest 4 zoltych 1 zielony. Ten 1 zielony zabil 3 żołtych i zostalo mu 20 hp i go dobił żółty. Fajną opcją byloby uleczanie innych za zabicie kogos eq co do tego ze ulatwienie. chyba nie raz sie spotkales z sytuacją gdzie twoj gang padl odrazu i zostales sam :X no jasne nie mowie ze odrazu z 10 do 170 bo to bez sensu ale o 20 hp mysle ze jest okej Edytowane 10 Lutego 2017 przez maja 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Jestem za, aby za zabójstwo dostawało by się HP na WG. Jest to bardzo dobry pomysł, który Mai podsunąłem. Miałoby to wyglądać tak jak na KD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agencik47 29 Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Po 1 nie wojn tylko wojen Po 2 zły dział Po 3 jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eqk 440 Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 (edytowane) Mam mieszane uczucia co do tej propozycji, niby będzie to ułatwienie gry, ale zbyt duże, dlaczego? Według mnie dodawanie HP za zabójstwo na killday'u, jest spowodowane graniem w pojedynkę/we dwójkę, na resztę terrorystów. Podczas WG, nie walczy się samemu, ale ma się kilku osobową drużynę, z którą powinno się współpracować, dlatego dodawanie HP za zabójstwo podczas WG nie ma sensu. W skrócie jestem przeciwny prowadzeniu tej zmiany. :/ Edytowane 10 Lutego 2017 przez eqk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shelby 3 Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Popieram eqk, to ma być zabawa drużynowa a to że ktoś zostaje 1 na 4 to po prostu staje się wyzwaniem ale wciąż możliwym do wykonania. Wg mnie zmiana bez sensu bo np jeśli ktoś się schowa z awką w jakimś tunelu albo przejściu to będzie w stanie odzyskiwać całe hp co każdy strzał, sądzę że to by było za silne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aassingo:) 187 Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Zamiast przywracać całego hp może np 15/25. :d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrolo10000 12 Opublikowano 12 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 jestem za przywracaniem mniejszej ilości hp np. po 30 lub 40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 12 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Nie, za dyzo chcecie ułatwień bez przesady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi