Skocz do zawartości

co do wojen gangu

maja

Rekomendowane odpowiedzi

Na killday'u jest tak że za zabojstwo dostajesz hp w sesie ze cie leczy a na Wojnach gangow tego nie ma i to jest troche uciazliwe np. Jest 4 zoltych 1 zielony. Ten 1 zielony zabil 3 żołtych i zostalo mu 20 hp i go dobił żółty. Fajną opcją byloby uleczanie innych za zabicie kogos

eq co do tego ze ulatwienie. chyba nie raz sie spotkales z sytuacją gdzie twoj gang padl odrazu i zostales sam :X

no jasne nie mowie ze odrazu z 10 do 170 bo to bez sensu ale o 20 hp mysle ze jest okej

Edytowane przez maja
  • Like 1

Mam mieszane uczucia co do tej propozycji, niby będzie to ułatwienie gry, ale zbyt duże, dlaczego?

Według mnie dodawanie HP za zabójstwo na killday'u, jest spowodowane graniem w pojedynkę/we dwójkę, na resztę terrorystów. Podczas WG, nie walczy się samemu, ale ma się kilku osobową drużynę, z którą powinno się współpracować, dlatego dodawanie HP za zabójstwo podczas WG nie ma sensu.

W skrócie jestem przeciwny prowadzeniu tej zmiany. :/

Edytowane przez eqk
  • Like 1

Popieram eqk, to ma być zabawa drużynowa a to że ktoś zostaje 1 na 4 to po prostu staje się wyzwaniem ale wciąż możliwym do wykonania. Wg mnie zmiana bez sensu bo np jeśli ktoś się schowa z awką w jakimś tunelu albo przejściu to będzie w stanie odzyskiwać całe hp co każdy strzał, sądzę że to by było za silne.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności