polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 1. Serwer: FFA2. Nick: polaczekkkkkkkkk lub NAWIAs. 3. Imię: Mateusz4. Wiek: 205. Znajomość Amxx(0/10): 7/10 - kiedyś znałem perfect, ale trochę pozapominałem.6. Mikrofon(Tak/Nie): Tak7. Składka(Tak/Nie): Jeżeli będzie potrzeba to Tak.8. Czas spędzony na forum: 5 minut 9. Opisać siebie: Cześć, nazywam się Mateusz. Pochodzę z Dolnegośląska. Moją przygodę z Cs'em zacząłem jakieś 7 lat temu z niewielkimi przerwami. Mam na swoim koncie wygrane parę mniej znanych, ale LAN'ów ;d10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: bo FanatiQ mi kazał >.<11. Linki do reklam: brak12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; Najpierw poobserwuje gracza, następnie zrobię mu ss-y i karzę wrzucić na forum, po czym go zbanuje. -Gdy ktoś nadużywa micro; Ostrzeżenie słowne lub pisemne, kolejno ostrzegawczy kick, a jeżeli to nie pomoże ban na min. 30 minut -Nadużywa Kultury na serwerze; To samo co wyżej.13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Steam (STEAM_0:1:14758627)Tak jak wspomniałem wczesniej, dostałem polecenie od FanatiQa na złożenie podania, ponieważ chciałby mnie w drużynie adminów xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 NIE- pkt. 12 za aima też screeny ?- mało cię widzę nq serwie- brak reklam- pkt. 10 bo ted ci kazał -.- ... - aktywność i czas na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QueTTi Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 A ja? Jestem na TAK.Znam go, sam poleciłem mu złożenie podania. Gadam z nim codziennie na TS3. Ma STEAMA. Jest to wielkim (+). Ma mikro wiec nie widze problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 21 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Siwy jeżeli ktoś ma aima to jest oczywistą rzeczą, że nie zrobię mu ss-ów, a wejdę na spectatora zacznę obserwować delikwenta. Jeżeli moje przypuszczenia co do gracza się sprawdzą zacznę kręcić demko, aby miał dowód i podstawy do zbanowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trufelki Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Na TAK, ale nie możesz pisać postów w swim podaniu ten post akurat moim zdaniem słuszny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Na nie. Nie widziałem cię ani razu na serwerze (grałeś wgl?? bo na GT też cie nie ma w graczach), Konto założone po to aby złożyć podanie, na forum od dzisiaj, brak reklam. Steam nie jest wielkim (+) FanatiQ bo posiadanie steama jest obowiązkowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QueTTi Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Wszystko na dniach nadrobi Blip. Na serwerze gra , zawsze jak wpadam to jest. Pod różnymi nickami W sumie sie nie dziwie , też tak robie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Jestem na nie. -brak reklam -wczoraj pierwszy raz na serwerze +steam Takze na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylym cie 11 Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Jestem na NIE:-czas na forum, -brak reklam, Tak jak wspomniałem wczesniej, dostałem polecenie od FanatiQa na złożenie podania, ponieważ chciałby mnie w drużynie adminów xD To przynajmniej spełniaj warunki podań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MegicSwer 2 Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Jestem na NIE. -czas na forum. -posty na forum. -czas na serwerze. -traktujcie wszystkich równo, a nie kolegów inaczej:). 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 To sie pisze w pkt 12... 2 sprawa, min. 30 h na serwie, ty nawet tyle nie masz w bazie. Do TED'a "Wszystko się nadrobi.." -.- jak on nawet chyba nie ma 1h na serwie. Uzbieraj pierwsze 30 h na serwie, a potem składaj podania. Sory za spam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 NIE Czas na forum Aktywność na forum Konto dla podania Reklamy Spam w swoim podaniu Grałeś na servie chociaż 1 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 narazie na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Tutaj liczy się głównie wypowiedź adminów więc reszta niech pisze pojedyncze posty,a nie spamujecie Czekam na wszystkich adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 - Nigdy cię nie widziałem na serwerze. - Reklamy - Konto dla podania "8. Czas spędzony na forum: 5 minut ;)" NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 22 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Rozumiem ten szum wokół mojego podania, ponieważ wpada wam typ i chce od razu admina z polecenia H@ :PCo do reklam to wydaje mi się, że serwerownia jak i serwer jest tak znany, że reklamy są zbędną rzeczą, ponieważ serwer prawie o kazdej godzinie jest pełen, ale to tylko moja skromna opinia na ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 23 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Brak reklamJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi