Marina. 1 405 Opublikowano 11 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Ze względu na to, że Zyguś zrezygnował przed chwilą z odpowiedzi mam prawo sama wybrać kolejną nominowaną osobę. Więc, kolejną nominację otrzymał @MajuN! Czas na zadawanie pytań do piątku! 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
desirka 104 Opublikowano 12 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 (edytowane) [P] Co Cię sprowadziło tutaj na Server? [P] Czym się interesujesz? [P] Ty mnie chyba jus lubis? [P] Jaka ranga w Lol? [P] Dlaczego zawód Informatyk? [P] Jakie są twoje zalety? [P] Masz Downa? XD [P] Masz bojler? [P] Jaki masz kolor oczu? [P] Lubisz chłopaczków? [P] Masz jus prawko? [P] Jak się ubierasz? [P] Masz zeza? [P] Chciałbyś się ożenić ? Z kim ? [P] Ile chcesz mieć dzieci ? Bardziej chłopaka czy dziewczynke ? [P] Co lubisz w dziewczynach ? [P] Czego nie lubisz w dziewczynach ? [P] Oglądasz filmy erotyczne ? [P] Co chciałbyś zrobić teraz ? [P] Z kim rozmawiasz w internecie najczęściej ? [P] Czy Twoim zdaniem jestem zabawna? [P] Co najbardziej się Tobie podoba w dziewczynie ? [P] Jak można Tobie zaimponować ? [P] Na co zwracasz uwagę u dziewczyn? [P] Jest osoba, której nienawidzisz, ale udajesz że jest inaczej ? [P] Wykorzystałeś kiedyś kogoś ? [P] Co byś chciał dostać od dziewczyny ? [P] Czy Twoi rodzice wykopią mnie za drzwi, gdy do Ciebie przyjdę?XD [P] Jaka jest Twoja ulubiona piosenka ? [P] Gdzie zabrałbyś dziewczyne na pierwszą randkę ? [P] Chodzisz na imprezy ? [P] Wolisz bardziej szalone czy niegrzeczne dziewczyny ? [P] Czy lubisz romantyczny nastrój ? [P] Patrzysz na osobowość czy na wygląd ? [P] Śpisz z maskotkami ? [P] Jesteś popularny ? Edytowane 12 Lutego 2017 przez desirka 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marina. 1 405 Opublikowano 15 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 [P] jesteś najgorszy wiesz? [P] jesteś łatwy, wiesz? [P] gdzie moje papiery? [P] wiesz, że mnie niemiłosiernie wkurzasz? [P] jak tam taxi? [P] ile dzieci już zrobiłeś? [P] i to Ty jesteś toksyczny, wiesz? XDDDDDD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 [P] Masz lęk wysokości? [P] Jaką dywizję planujesz wbić w tym roku? [P] Czemu jestes taki nadpobudliwy? [P] Lubisz patrzeć na lesbijskie party? [P] Jesteś chamski? [P] Gdybyś mógł być kobietą na jeden dzień, co byś zrobił? [P] Jaką piosenkę ostatnio śpiewałeś? [P] Potrafisz śpiewać? [P] Śmierdzisz? [P] Jezeli wyżej odpowiedziałeś, że nie to dlaczego kłamiesz? [P] Lubisz mnie jeszcze trochę? [P] Gdybyś mógł, ilu osobom z forum dałbyś bana na zawsze? [P] Chcesz ze mną jeszcze kiedyś zagrać w lola? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keszkeszeszke 250 Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 [P]Siemanko! [P]Jak ci życie leci? [P]Ile lat na karku? [P]Kim z zawodu jesteś/chcesz być? [P]Jakie masz zainteresowania [P]Masz dziewczynę? [P]Co sądzisz o wojnie Rosja-Nato? [P]Jak ci się adminuje na ts? [P]Lubisz mnie? [P]Dużo tego nie ma ale nie mam pomysłów :/ [P]Dobra kończę [P]Elo! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major|W 33 Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 (edytowane) [p]:Od kiedy grasz w Lige Legend?[p]:Od kiedy grasz w cs:go?[p]:Ile razy lizałeś się z psem?[p]:Wysyłasz nudesy?[p]:Uprawiasz jakiś sport, oprócz seksu?[p]:Sprzedasz opla?[p]:Sprzedasz Czikę?[p]:Dlaczego nie masz pedalskiej grzywki jak dedzio?[p]:Podoba ci się ta serwerownia?[p]:Lubisz grać na naszym cod modzie?[p]:Przelizałbyś się z laską, która ma OPRYSZCZKĘ?[p]:Za co lubisz Marinę?[p]:Za co lubisz Desirkę?[p]:Za co lubisz, a za co nie lubisz Netłorka?[p]:Za co lubisz, a za co nie lubisz Dedzia?[p]:Za co lubisz, a za co nie lubisz Goka?[p]:Za co lubisz, a za co nie lubisz ZjemCie?[p]:Za co lubisz, a za co nie lubisz Pynię?[p]:Za co lubisz, a za co nie lubisz Esme?[p]:Za co lubisz, a za co nie lubisz Kasię?[p]:Za co lubisz, a za co nie lubisz swoją mamę?[p]:Za co lubisz, a za co nie lubisz swojego psa?[p]:Za co lubisz, a za co nie lubisz Mnie :) ?[p]:Za co lubisz, a za co nie lubisz Khaltaza?[p]:Za co lubisz, a za co nie lubisz FNX?[p]:Preferujesz gumki, czy wolisz, żeby laska tabletki brała?[p]:Jakie gumki nosisz? (firmę)(rozmiar) ewentualnie smak i cienkość?[p]:Lubisz pączki? Wiesz, że pisząc to jem pączusia?[p]:Byłeś bity w szkole?[p]:Biłeś kogoś w szkole?[p]:Jakich przedmiotów szkolnych nie lubiłeś?[p]:Jaką chciałbyś pracę?[p]:Ile chciałbyś zarabiać?[p]:Jestem chamski dla ciebie?[p]:Byłem dobrym adminem ts3?[p]:Byłem dobrym zastępcą opiekuna na codzie?[p]:Lubisz jak się wyzywamy?[p]:Pozdrowisz? Edytowane 17 Lutego 2017 przez Major 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinatobe 98 Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 (edytowane) P: Za co kochasz rodziców?P: Od kiedy grasz w Counter Strike'a?P: Czy nosisz sufiksy?P: Słuchasz rogala?P: Czemu słuchasz Polski rap?P: Lubisz uprawiać seks?P: Czy uważasz, że jesteś lubiany na forum?P: Uważasz, że jestem siqalafą ziombalem?P: Jeżeli miałbyś pocałować kogoś z nas (Dedzio, Major, Mnie, Vaito) kogo byś wybrał?P: Wysłałbyś nudesy za rangę na forum?P: Czy sprzedałbyś nas na psiarni? Edytowane 17 Lutego 2017 przez Shinatobe 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marina. 1 405 Opublikowano 17 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Czas na odpowiedzi do niedzieli! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi