NexT 0 Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Witam ostatnio zostałem zaproszony przez mojego znajomego do gry i spodobała mi się . Przypomniały się czasy , gdy siadało się przed telewizor tylko po to by obejrzeć pokemony . Postanowiłem wziąć udział w konkursie promującym daną grę i zrobiłem swój pierwszy filmik (tutorial) . Proszę wszystkich o pomoc w wygraniu tego konkursu ( subskrybowanie i klikanie klawisza "Fajne" ) . Każdy kto napisze komentarz , subskrybuje i oceni niech napiszę pod spodem nazwę swojego konta na youtube . Za każdy komentarz i głosowanie stawiam piwa!http://www.youtube.com/watch?v=FFfK8ZwKMDU&feature=youtu.be Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy 0 Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Niewiem czy mi sie zdaje ale chyba w to grałem dawno.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Ja grałam w PokeTibie, na prawdę wciągająca i zarąbista gra. Co do twojego poradnika, dałam komentarz, polubiłam i subskrybowałam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[*] Matko Dymacz 0 Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Jeszcze w to nie grałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Fajny poradnik, a tak w ogóle to mogę sobie pograć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi