Chemikphp 28 Opublikowano 11 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 (edytowane) 1. Nick: Chemik 2. Imię: Michał 3. Wiek: 23 4. Znajomość AMX (1-10): 9/10 5. Sprawny i działający mikrofon: Skype pod nickiem chemikphp 6. Składka (tak/nie): mogę 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/chemikphp/ 8. Parę słów o sobie **:elektryk, budowlaniec, lubie czytać dobre książki interesuje mnie również informatyka bo to jest moje hobby poza robotą 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Wielu ludzi łamie regulamin serwera wolałbym osobiście tego dopilnować niż męczyć się z mniej doświadczonymi graczami którzy nie do końca znają regulamin 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: NIE (wkrótce bedzie) 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: nawet do 6-10 godzin - rezzta jest zależna od mojej pracy 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): 13. Staż w Counter-Strike 1.6: z 10 lat? jeszczze na kafejkach grałem jak cs byl 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): tak ** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) ^ w tym podpunkcie to pewnie połowa z serwera ucieknie Edytowane 12 Lutego 2017 przez Chemikphp 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 12 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 (edytowane) Ty sobie chyba żartujesz z tym podaniem,na razie jestem na nie. Edytowane 12 Lutego 2017 przez mn9 + Nawet linka do GT dobrze nie podałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 12 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi