Stary Niko 68 Opublikowano 11 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 1. Nick: Niko2. Imie: Nikolas3. Wiek: 15Lat4. Znajomosc AMX (1-10): 2-10 (szybko sie ucze)5. Sprawny i dzialajacy mikrofon: Tak6. Skladka (tak/nie): Nie7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Niko/193.33.176.143:27015/8. Czy uzywales wspomagaczy (AD, SH, itp.) (TAK/NIE) jezeli tak, to jakich: Tak aim i wh9. Pare slów o sobie **: Mam na imie Nikolas ogulem lubie sport (Parkour) lubie siedziec i grac w gry najbardziej w cs.Mieszkam w Niemczech jestem typem czlowieka cichego.10. Dlaczego chcialbys zostac administratorem**: Ten serwer mnie wciaga do grania na nim, oraz widze duzo graczylamiacych regulamin i chcialbym temu zaradzic.11. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jezeli tak, podaj STEAM_ID: Nie12. Ile czasu mozesz poswiecic na serwerze: od 1godz do 4godz dzienie13. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):Od poniedzialku do piontku od godz 16, weekendy prawie caly czas.14. Staz w Counter-Strike 1.6: Ok.2 lat15. Czy posiadales juz admina? (nie podajemy linków): Nie 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 12 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 (edytowane) Ja jestem na tak. Sam mówiłem Nikowi żeby podanie złożył i na spokojnie pomogę mu przy AMX. GT ma świetne i dobry kontakt z adminami Jednak jako, że sam mu proponowałem by spróbował swoich sił zostawiam werdykt Zygusiowi Tutaj w obronie Niko: nie ma co się czepiać jego ortografii, gdy ten od dziecka mieszka w Niemczech i nie uczy się polskiego w szkole, a poziom i tak ma dobry Edytowane 12 Lutego 2017 przez Freelancer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 12 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 (edytowane) Ortografia no trudno chlopak mieszka za granica Polski wiec tu nie trzeba skupiac uwagi Gt jest przekonujace, solidne takie jak u najaktywniejszych adminow Amx to chlopaki Ci wytlumacza krok po kroku a gdyby ktorys z nich nie mial czasu smialo mozesz odezwac sie do mnie w wolnych chwilach jestem na forum :) Jak na moje okres probny 14 dni na oswojenie sie oraz doszkolenie oczywiscie na sprawdzenie sie w roli admina ;) + Edytowane 12 Lutego 2017 przez VORDEN 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keszkeszeszke 250 Opublikowano 12 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Jestem za okresem próbnym: [+]GameTracker, [+]Mikrofon, [-]Składka, [-]Amx, [-]Słabo rozpisane podanie, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 12 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Ja również jestem na Tak Gt masz wyśmienite Jesteś ogarnięty Nie było z tobą problemów Podanie słabo rozpisane ale to nic. co do Amx szybko się nauczysz jest masa poradników na necie +Rias ci jeszcze pomoże,a jak nie będzie Riasa możesz zgłosić się do kogoś z administracji a na pewno tobie pomogą. Przyjęty na okres próbny 2 tygodni.Po resztę wskazówek zgłoś się na PW. Powodzenia! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 12 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi